top of page
2023.PNG

Sepse të gjitha gjërat kanë kontribuar në avancimin tuaj, ju duhet të përfshini të gjitha gjërat në

"... sepse të gjitha gjërat kanë kontribuar në avancimin tuaj, ju duhet të përfshini të gjitha gjërat në mirënjohjen tuaj".

- Wallace D. Wattles


Ju nuk mund t'i shërbeni Zotit dhe njeriut në asnjë mënyrë më të efektshme sesa duke u pasuruar; që do të thotë, në qoftë se ju bëheni të pasur me metodën krijuese dhe jo me atë konkurruese. "- Wallace D. Wattles"


"Ju duhet ta lini mënjanë lakminë tuaj; nuk duhet te keni asnjë motiv të padenjë në dëshirën tuaj për t'u bërë i pasur dhe i fuqishëm. Është e ligjshme dhe e drejtë të kërkosh pasuri, nëse dëshiron ata për hir të shpirtit tënd, por jo nëse i dëshiron ato për të kënaqur trupin ".

- Wallace D. Wattles, Shkenca e Madhështisë: Udhëzuesi Praktik për një Jetë të Fuqisë


"Janë tre motive për të cilat jetojmë; jetojmë për trupin, jetojmë për mendjen, jetojmë për shpirtin. Asnjë nga këto nuk është më i mirë apo më i shenjtë se tjetri; të gjithë janë po aq të dëshirueshëm dhe asnjë nga këta trupi, mendja ose shpirti nuk mund të jetojë plotësisht nëse ndonjëri prej tyre nuk pranohet nga jeta dhe shprehja e plotë ".

- Wallace D. Wattles, Shkenca e pasurimit


"Një mendim është një substancë, duke prodhuar atë që është menduar nga mendimi".

- Wallace D. Wattles


Lexoni Librin ne :
171 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page