top of page
2023.PNG

Sfida 21-ditore per te dashur dhe pranuar veten...Ta bësh pasqyrën tënde, mikun tënd...Ushtrimi nr2.

USHTRIMI NR 2.

Ta bësh pasqyrën tënde, mikun tënd.

Sot, ju filloni të praktikoni ushtrime themelore të punës në pasqyrë, duke mësuar të shikoni afër vetes dhe përtej besimeve tuaja të vjetra.

Eshtë vetëm dita e dytë e punës në pasqyrë, dhe ju sapo keni filluar të mësoni, dashuroni dhe adhuroni veten. Rri aty. Çdo ditë që praktikoni këtë mënyrë të re të menduarit për veten dhe për jetën, do të ndihmojë në fshirjen e të vjetrës,mesazheve negative që mbani për aq kohë ne koke.

Së shpejti do të buzëqeshni më shumë dhe do e keni me te lehte te shikoheni ne pasqyrë.

Së shpejti pohimet do të fillojnë të ndjehen te verteta.

Tani do të doja të nxirrni një pasqyrë xhepi ose të shkoni në pasqyren e tualetit/dhomes tuaj

Vetëm relaksohuni dhe merrni frymë. Shikoni veten në pasqyrë.

Pastaj thuaj: Unë Të dua {thuaj emrin tend}. Unë të dua vërtet, vërtet.{thuaj emrin tend}. Le ta themi 2 përsëri: Unë Të dua. Vërtet, vërtet Unë Të dua. Unë Të dua. Vërtet, vërtet Unë Të dua.

Si ndiheni?

Ju mund të jeni të sinqertë dhe të thoni se ndiheni cuditshem ose si “budalla”.Sepse në të vërtetë ndiheni çuditshem. Apo ndoshta e keni të vështirë ta bëni.

Ok, është në rregull të ndihesh kështu. Të duash veten pa kushte është diçka që ti nuk e ke bere me pare. Lëreni veten ti ndiejë këto ndjenja. Çfarëdo që po ndieni,është një fillim dhe një vend shumë i mirë për të filluar.

E di që t’i thuash vetes se Të dua është e vështirë për shumë prej jush. Edhe une e di që ju mund ta bëni atë, dhe unë jam shumë krenar për TY. Puna me pasqyren do te bëhet më e lehtë, te premtoj.

Nese akoma e keni shumë të vështirë të thoni vetes Të dua , mund të fillosh me diçka pak me te lehte, ndoshta provoni: Unë jam i/e gatshëm/e të mësoj të të pëlqej. Unë jam duke mësuar të Të dua.

Kur të shikoni në pasqyrën tuaj, do të doja të imagjinoni se po flisni me një fëmijë në kopesht. Imagjinoni veten si ai kopeshtari i ri. Tani, duke përdorur emrin tënd, tregoji këtij fëmije të brendshëm,{thuaj emrin tend}, Unë Të dua. Unë vërtet,vërtet Të dua.

Sa më shumë që praktikoni punën tuaj në pasqyrë, aq më lehtë do të bëhet. Por mos harronise do të duhet kohë. Kjo është arsyeja pse unë do të doja që ju të keni zakon të bëni

Shpesh punen me pasqyren. Bëjeni kur të ngriheni për herë të parë në mëngjes. Mbaje një pasqyrë xhepi kudo që të shkoni, kështu që mund ta nxirrni shpesh dhe të thoni një pohim dashurie për veten tuaj.

Le të pohojmë: Unë jam i/e bukur. Unë jam i/e mahnitshme. Unë e kam te lehtë për të dashur veten.


Ushtrimi i punës me pasqyren per diten e 2.

1. Qëndroni para pasqyrës së tualetit/dhomes suaj.

2. Shikoni në sytë tuaj.

3. Duke përdorur emrin tuaj, thoni këtë pohim: {thuaj emrin tend}, Unë Të dua. Unë vërtet, vërtet Të dua .

4. Merrni disa momente tani për ta thënë edhe dy ose tre herë: Unë vërtet, vërtet të dua,{thuaj emrin tend}.

5.Vazhdoni ta përsërisni këtë pohim vazhdimisht. Unë dua që ju të jeni në gjendje të thoni të paktën 100 herë në ditë. Po, ashtu është 100 herë në ditë. Unë e di atë duket si shumë, por sinqerisht, 100 herë në ditë është e lehtë, pasi të hyni në ritëm e saj.

6.Pra, sa herë që kaloni një pasqyrë ose shihni reflektimin tuaj thjesht përsëriteni këtë pohim:{thuaj emrin tend}, Unë Të dua.Vërtet,vërtet Unë Të dua.


Pjesa tjeter do te ju dergohet ne email...

Ky eshte ushtrimi Dita e 2, qe e fillojme neser.

Neser, ne po te njejten ore si sot, do postohet ushtrimi per diten tjeter.

Shume suksese!


292 views0 comments

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page