top of page
2023.PNG

Shikoje kete dite, se ne te eshte jeta, vete kuptimi i jetes.

Shikoje kete dite!

Se ne te eshte jeta, vete kuptimi i jetes.

Ne perioden e saj te saj te shkurter qendrojne

te gjitha te vertetat dhe thelbi i ekzistences sone:

Kenaqesia shpirterore e rritjes sone.

Madheshtia e veprimit dhe perparimit.

Se e djeshmja eshte vetem nje enderr,

ndersa e nesermja eshte vetem nje vizion i paqarte.

Nese sot kemi jetuar mire,

dita e djeshme do te na duket

si nje enderr e bukur,

dhe cdo dite e neserme

si vizion i shpreses.

Ju therras diten e sotme ta jetojme!

Kjo eshte pershendetje e agimit.


Cdo dite lexojini keto vargje. Uilijam Osler i ka mbajtur keto vargje gjithnje ne tavolinen e punes se tij.106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page