Shpresa se kjo parti apo ajo tjetra do te rregulloj gjendjen tone...

Shpresa se kjo parti apo ajo tjetra do te rregulloj gjendjen tone eshte shprese e cila pastaj sjell zhgenjim. Sepse e kerkojme regullimin e gjendjes tone nga jashte nga nje shkop magjik apo nga nje njeri tjeter.

Kjo eshte e gabuar dhe sdo ndodh asnjehere, e vetmja forme per te rregulluar jashtesine eshte duke rregulluar konfliktet me veten tone.

Perderisa shohim konkurence, shikojme tjetrin me armiqesi dhe jo me dashamiresi do te vuajme.

Ju akoma ndoshta nuk doni ta kuptoni kete te vertete por kur ta kuptoni atehere do te jetojme ne nje Bote te miresise.☺️


Behuni pjese e Iam Power

Dhe ndryshoni veten se pari.

Aplikoni ketu


0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌