Shumë njerëz e kanë arritur fitoren e tyre falë dështimit, duke luftuar me shpatulla për muri...

Kur Mençuria Hyjnore dëshiron që një burrë ose një grua e suksesshme t’i bëjnë botës disa shërbime të nevojshme, atij që i bie fati testohet përmes disa formave të DËSHTIMIT.


Në qoftë se i tejkalon ato që beson se janë dështime, ka durim, ai mund të kalojë provën e testit.


Asnjë qeveritar i aftë nuk do të zgjidhte si nënkolonel të tij, dikë që nuk e ka testuar për seriozitetin, besnikërinë, këmbënguljen dhe cilësi të tjera me vlerë.


Përgjegjësia dhe gjithçka që vjen bashkë me të si shpërblim, gjithmonë i përkasin personit që nuk e pranon dështimin e përkohshëm si një dështim të përhershëm.

Dështimi shpesh e vendos personin në një pozitë, ku ai duhet të bëjë një përpjekje të pazakontë për të dalë nga ajo gjendje. Shumë njerëz e kanë arritur fitoren e tyre falë dështimit, duke luftuar me shpatulla për muri, nga ku nuk mund të tërhiqesh dot mbrapa.

Porosisni librin ne kete link

162 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌