top of page
2023.PNG

Shumë njerëz më pyesin se si të merrem me njerëzit negativë.

Shumë njerëz më pyesin se si të merrem me njerëzit negativë. Të gjithë kanë njerëz “negativë” në jetën e tyre. Të gjithë kanë njerëz që flasin keq për ty pas shpine; do t'ju kthejë kurrizin kur gjërat nuk shkojnë mirë; do të të therë me shpinë; do të jetë jobesnikë ndaj jush; kush është xheloz për ty; kush do të përpiqet të të lëndojë; kush do të bëjë gjithçka që mundet për të parë që vuan; dhe lista vazhdon. Të gjithë kanë njerëz të tillë në jetën e tyre. Nuk ka rëndësi nëse jeni një shenjtor, një biznes i suksesshëm, një person shpirtëror, një nënë, një baba, një punëtor, një njeri i famshëm i famshëm, një gazetar, një drejtues radioje, një autor, një politikan, një mjek, apo një artist Të gjithë kanë "urrejtës" në jetën e tyre. Nënë Tereza kishte shumë njerëz të tillë. Steven Jobs, Trump, Marc Cuban, Rush Limbagh, Howard Stern dhe çdo udhëheqës biznesi ka "urrejtës", mospërfillës dhe kritikë. Yogi, Guru's, Medituesit Shpirtëror dhe çdo udhëheqës fetar në çdo fe ka njerëz që përpiqen të "rrëzojnë" dhe "ekspozojnë" këta kampionë të fjalës së lirë. "Urrejtësit" vijnë në të gjitha format. Shumica janë ish "miqtë më të mirë", persona të brendshëm, ish besnikë të rrethit të ngushtë, ish-të dashuruar, ish-punonjës, ish-bashkëshortë, madje edhe të afërm dhe familjarë të ngushtë. Sa më shumë që bëni "pozitiv", aq më shumë "negativ" do të hidheni drejt jush. Kështu Universi mban gjithçka në ekuilibër. Duhet të ketë një ekuilibër midis yin dhe yang. Si e trajtoni këtë? Ka shumë mënyra, të cilat unë i mësoj në Kursin Shkenca e Zotërimit Personal. Gjëja kryesore është të jesh i lumtur kur njerëzit flasin keq për ty. Kjo do të thotë se ajo që po bëni është e drejtë. Në luftën e dytë botërore, pilotët e trupave ajrore të ushtrisë thanë: "ju bie të fikët vetëm kur të jeni mbi shënjestër!" Dërgimi i energjisë pozitive për "urrejtësit" tuaj është se si ta bëni Universin të hapë portat e përmbytjes së prosperitetit, bollëkut dhe pozitivitetit në jetën tuaj. Buzëqeshni dhe jini të lumtur kur negativi ju vjen.

Gandhi tha, "Së pari ata të injorojnë ty, pastaj ata qeshin me ty, pastaj ata të sulmojnë ty, dhe ATEHERE ju FITONI!"

Shume dashuri. KT591 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page