top of page
2023.PNG

Shume shpesh nuk kam ditur si te mbijetoj. Nga te gjitha anet rruget i kisha te mbyllura dhe nuk dij

Shume shpesh nuk kam ditur si te mbijetoj. Nga te gjitha anet rruget i kisha te mbyllura dhe nuk dija si tia dal.

•Por kur e shoh prej ketu e di se DORA E ZOTIT ISHTE NE KOMPANINE TIME


Qe te fitosh ne biznes apo ne jete

•Duhet te kesh nje qellim qe te kesh nje jete te balancuar.

•Dhe kjo eshte e veshtire.

•Ja edhe nje ligj i pashkruar

•Nuk mund te ndash jeten personale dhe te biznesit.

•Nje jete personale e veshtire dhe te shkateroje jeten e biznesit tuaj dhe e kunderta.

•Kemi shume raste te shkaterimeve te karieres dhe te familjeve per shkaqe te ketij jobalansi.


Kuptoni ju lutem eshte lehte te thuhet por shume veshtire te mbahet. Nuk do te jesh i persour por duhet te kesh si qellim jeten ne balance.


•Shikoja njerezit qe ishin te suksesshem dhe familjet e tyre ishin sa per sy e faqe dhe thoja nese ky eshte cmimi qe duhet te paguaj per sukses atehere nuk me duhet!


LIDERET LUAJNE ME NJE NIVEL TJETER TE INTENZITETIT

•Ata nuk shfaqin dhimbjen

•Ata nuk shfaqin dorezimin

•Ata nuk shfaqin frike

•Nese do te fitosh nuk duhet asnjehere te shfaqish dhimbje, dyshim, frike!


Nje ligj tjter i pashkruar:

•Askush nuk do BOSS cdo kush e uren nje BOSS por secili ka nevoje per nje Trajner

•Bosi kritikon trajneri te lavderon.


FITIMATERT JANE INKURAJUES TE MEDHENJ

•Duhet te ju japesh levdata njerezve dhe vleresime.

•Nje dicka me e fuqishme se parate dhe seksi jane lavderimi dhe vleresimi.


Cfare bejme ne ne Iam Power, kur ata kane humbur te gjitha shpresat ne ju Ju japim njerezve shansen te fillojne te enderrojne perseri a e dini sa e rendesishme eshte kjo?


•Kur ato jane te frustruar, te mundur ne ju japim njerezve shansen te shpresojne perseri ne ju japinm njerezve shansen te jene te ngazellyer perseri.403 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page