top of page
2023.PNG

Shumica e këtyre njerëzve mega të suksesshëm u qeshën për përpjekjen për të arritur ëndrrat e tyre..

Gjatë 100 viteve të fundit, studiuesit kanë ekzaminuar qindra mijëra njerëz super të suksesshëm nga e gjithë bota.


Këtu janë emëruesit e përbashkët:Ata e dinin saktësisht se çfarë donin, me një qartësi dhe specifikë të mahnitshme, dhe ishte gjithmonë një qëllim i vetëm.

Ata morën vendimin absolut 100% se do ta merrnin dhe se asgjë nuk do t'i ndalonte.


Ata ishin të gatshëm të bënin gjithçka që duhej për të arritur qëllimin e tyre, asgjë nuk ishte shumë e vështirë dhe asnjë sakrificë shumë e madhe.


Ata ishin të gatshëm të punonin për sado kohë që do të duhej .. pa marrë parasysh se sa kohë do të duhej ... koha nuk ishte çështje.


Ata kishin një fiksim të plotë dhe për të arritur një gjë që ata dëshironin dhe ishin plotësisht të përqendruar në arritjen e kësaj gjëje dhe vetëm një gjëje.


Aty keni formulën absolute të suksesit që nuk dështon kurrë.

Një shënim anësor interesant:


Shumica e këtyre njerëzve mega të suksesshëm u qeshën për përpjekjen për të arritur ëndrrat e tyre të biznesit.


Familja, miqtë, bashkëpunëtorët e biznesit dhe të njohurit e tyre nuk kishin të njëjtin vizion dhe nuk besonin se arritja e kësaj "ideje të çmendur biznesi" ishte e mundur (pothuajse të gjithë ishin kundër tyre dhe shumica e njerëzve mendonin se idea e tyre e biznesit ishte budalla).


Këta njerëz mega të suksesshëm panë atë që të tjerët nuk mund ta shihnin. Ata kishin vizion.


Ata panë potencialin atje ku të tjerët nuk mund ta shihnin. Njerëzit mega të suksesshëm janë gjithmonë vizionarë që SHIKOJN atë që të tjerët nuk mund ta shohin.

Për shkak se ata kishin besim të plotë në atë që mendimet e TYRE konceptojnë, ata të gjithë arritën MEGA SUKSESIN!


Shihemi të gjithë në krye këtu po shkoj ... Do të doja të vish me mua!

Shume dashuri,

Shoku yt, "GuruKev"171 views1 comment

1 Comment


Zejnepe Muqaj
Zejnepe Muqaj
Mar 22, 2021

Ju jeni mbreteresha jone, ne ushtaret tuaj do ju bejm krenare. E meriton cdo levdate dhe Respekte M. Thaqi 🙏🌹

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page