top of page
2023.PNG

Seminaret janë për të qartësuar dhe pastruar besimet e vjetra, të lodhura dhe kufizuese.

Shumica e njerëzve jetojnë jetën e tyre në dëshpërim të qetë. Bashkohu me ne, në 16-17-18 dhjetor...


ÇFARË E BËN "Manifestimin e Mrekullive" KAQ SPECIAL?


Imagjinoni mentorë të nivelit të lartë nga e gjithë bota që ju dërgojnë dritën vibruese që ju nevojitet për të ndryshuar fjalë për fjalë jetën tuaj në një ditë.


Tërheqja speciale është ndryshe nga çdo gjë që keni përjetuar ndonjëherë. E GARANTUAR!


Nëse jeni të lodhur nga libër pas libri me shumë pak ndryshime pozitive në jetën tuaj, atëherë duhet të jeni një nga pak njerëz të gatshëm për të rregulluar jetën tuaj në 3 ditë të fuqishme.


Nëse mendoni se kjo tingëllon shumë mirë për të qenë e vërtetë, ky është programimi juaj i kaluar duke ju folur.


Në 3 ditë, ju do të zhbllokoni pikërisht atë që ju nevojitet për të filluar të jetoni jetën e ëndrrave tuaja.


Pse të mos e bëni vitin 2023 vitin më të mirë të jetës suaj duke u regjistruar tani dhe duke u bashkuar me ne për 3 ditë të jashtëzakonshme me dritë, fuqizim personal dhe përmbushje të dëshirës suaj të përmbushur


Mësoni drejtpërdrjet nga mentorët e mentorëve, Mimoza dhe Avni Thaqi.


Seminaret janë për të qartësuar dhe pastruar besimet e vjetra, të lodhura dhe kufizuese.


Ndërsa përballeni me errësirën tuaj të brendshme dhe ndriçoni errësirën tuaj me dritë dhe shkëlqim, jeta që meritoni të jetoni do të shpaloset para jush.


Imagjinoni që e gjithë energjia më e ulët e dridhjeve të pastrohet nga jeta juaj në 3 ditë të fuqishme dhe të pabesueshme.


Nuk po flasim për një tërheqje të zakonshme prej 3 ditësh, po flasim për 3 dtië të pabesueshme që do të hapin absolutisht jetën tuaj drejt një formule të fuqishme manifestimi që do t'ju sigurojë të filloni të jetoni një jetë të mbushur me:


Bollëk

Dashuria

Romancë

Para

Sukses

Lumturi

Përmbushja personale
Shumica e njerëzve jetojnë jetën e tyre dhe në dëshpërim të qetë. Ata besojnë rrejshëm se ajo që shohin në botën 3-D është realiteti i vetëm i disponueshëm për ta.


"Ndryshoni mënyrën se si i shihni gjërat dhe gjërat që shihni do të ndryshojnë."

Wayne Dyer


Pasi të jeni në gjendje të shpëtoni nga dyshimet tuaja, besimet kufizuese, frikërat dhe të kaloni dhimbjen, do të jeni lehtësisht në gjendje të ndryshoni mënyrën se si i shihni gjërat.


Do të gëzoni liri të re që do t'ju lejojë lehtësisht të aksesoni Burimin e Pafund, Zotin, brenda jush. Duke qëndruar tani në majën e malit tuaj, ju do të zotëroni fuqinë për të aktivizuar vorbullën tuaj manifestuese, që lejon ëndrrat dhe dëshirat tuaja të shndërrohen në realitet.


Ju do të... Pastroni dhimbjen, dyshimin dhe frikën e vjetër. Lidhuni kozmikisht me Veten tuaj të Lartë. Krijoni jetën që dëshironi dhe meritoni.PYETJA ËSHTË A DO TË VENDOSNI TË...


Jetoni jetën tuaj më të mirë me bollëkun dhe paratë që dëshironi dhe meritoni?

Jetoni jetën tuaj më të mirë me dashurinë që dëshironi dhe shëndetin dhe lumturinë që meritoni?

Apo, do të vazhdoni të luftoni me rezistencën, frikën, dhimbjen e kaluar dhe të tashme?154 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page