TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Siç e dimë të gjithë, Kevin është i patrembur! Ai bën atë që është më e mira për të GJITHË, edhe kur

Kevin është Një Luan i Mbushur me Dashuri dhe Dritë. Luani më i dashur dhe nga i cili ata tmerohen.

Shumica e njerëzve nuk e dinë që Gjykatësi në çështjen e "përçmimit të gjykatës" të Kevinit i tha në gjykatë të hapur, në procesverbal, se nëse Kevin vetëm pranonte se ai kishte përbuzur gjykatën, dhe do të pranonte fajësinë, ai do të dënohej jo më shumë sesa 6 muaj burg dhe me gjasë jo më shumë se 30 ditë. Por Kevin nuk do të përkulej para kësaj shtypje. Kevin nuk u akuzua për një krim nga asnjë agjenci qeveritare. Ishte një gjyqtar i vetëm, Federal që shënjestroi Kevin dhe "e mbajti në përçmim" për shprehjen e të drejtave të tij për First Amandment dhe fjalës së lirë. Kevin e dinte se ai po përballet me mbi 25 vjet burg për "jo-krimin e përbuzjes së gjykatës" (as një krim dhe as një kundërvajtje). Megjithatë, Kevin ende nuk do ta pranonte "marrëveshjen" e ndoshta më pak se 30 ditë në burg. Për shkak se Kevin u ngrit në këmbë para tiranisë, shtrirjes së qeverisë dhe shpërdorimit të pushtetit, Kevin u dënua me 10 vjet në burgun federal! Tani, "Ata" duan ta heshtin përsëri ... Mos harroni se Kevin është në kujdestarinë e Byrosë së Burgjeve. Ky është i njëjti sistem burgu që lejoi që Jeffrey Epstein të vritet në qelinë e tij sepse ai dinte shumë për shumë njerëz të fuqishëm (ata pretendojnë se ishte vetëvrasje). Dhe sigurisht, ata atëherë, "humbën kasetë video" të zonës që do t'i tregonte personit që hynte në qeli për të vrarë Epsteinin. Pra, Kevin është sigurisht në një vend të mbushur me korrupsion. Kevin u dërgon të gjithëve dashurinë e tij dhe DO tl paraqitet me më shumë azhurnime së shpejti! Kontrolloni përsëri këtu shpesh. Ne ju dërgojmë edhe Dashurinë tonë :) ~ Ekipi GuruKev KevinTrudeau.com GuruKev.com NuggetsofGold.com DonateToKT.com GuruKev Facebook http://facebook.com/thegurukev NuggetsofGold Facebook https://facebook.com/gurukevgold GuruKev YouTube

144 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌