Si mund të bëni porosinë e Librit "Mposhtja e Magjisë"

I/e nderuar! Përmes kësaj shkrese u njoftojmë se librin “Si ta Mposhtim Magjinë”, mund e porositni nëpërmes emalit, libri u vjen në shtëpinë apo banesën tuaj. Autori i Librit: Dedë Abazi Libri: Si ta mposhtim magjinë. 246 f. ; 21 cm. ISBN 978-9951-8868-5-7 Çmimi i Librit – 10.- euro. Shërbimet e dërgesave postare (libri përmes postës), deri tek adresa e juaj, i bën TONITI sh.p.k. Ju e dërgoni ne këtë emal: tonitishpk@gmail.com, apo ne viber: +383(0)44/173-212, emirin dhe mbiemrin e pranuesit të librit, adresën me të dhënat e sakta dhe numrin e telefonit. Ju e bëni pagesën (10 dhjetë - Euro) kur t’u arrijnë libri. Faleminderit për bashkëpunimin tuaj, me nderime dhe respekt TONITI shpk, Prishtinë

57 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌