Si ndryshoi jeta ime qe kur u bera Anetare ne Iam Power, Deshmi nga Marsida Toptani

Marsida Toptani, anetare e nivelit 4 ne Iam Power

Jemi te gezuar qe te kemi e dashur ti ke ndryshuar shume jetera njerezish, je drite e vecante dhe zemer e paster jemi shuem te pasur qe te njohim ty.

https://www.facebook.com/marsida.toptanihttps://www.facebook.com/marsida.toptani


193 views3 comments

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌