top of page
2023.PNG

Si të bëheni një folës motivues edhe nëse nuk dini nga të filloni.

Ndoshta ju keni disa pyetje në këtë pikë.

Po pyesni veten për aftësinë tuaj "A kam atë që duhet?".

Po pyesni veten për rëndësinë tuaj "A jam mjaft i lezetshëm? I zgjuar mjaftueshëm? I ri mjaftueshëm? I rritur mjaftueshëm?".

Po pyesni veten për temën që ju intereson më shumë ,"A duan vërtet njerëzit të dëgjojnë për këtë?".Të bëhesh një folës motivues kërkon vetëm një gjë: Guxim.

Të duash të ndryshosh jetën kërkon vetëm një gjë: Vendim

Të duash të shesësh dicka kërkon vetëm një gjë: Iniciativ

Të duash të zgjerosh biznesin më tej kërkon vetëm një gjë: Besim

Të duash të bësh gjithcka në jetë me ty dhe për ty kërkon vetëm TY


Kursi për Trajner Motivues 2, tashmë do paraqesi pikërisht këto cështje kryesore. Do mësohet jo vetëm si te flasim në ambjente me njerëz, por të flasim në publik të gjerë. Do të mësoni, në një mënyre më të thjeshtuar, hapat sesi të promovoni veten dhe atë se cka doni të jepni tek të tjerët.


Kursi për Trajner Motivues 2, do të japi një orjentim të detajuar, të lehtë, të qartë, që ti të promovohesh në profesionin, hobin, idenë tënde në mënyrë të shpejtë dhe produktive.

Kursi për Trajner Motivues 2 do të hapi dyer të shumta për ty, në botën dixhitale por jo vetëm...


Kursi për Trajner Motivues 2, do të mundësoj të gjitha strategjitë, se si të korrësh sukses në shitje, si të zhvilloni trurin për të prodhuar ide te reja, që do të ju rrisin ne aspektin profesional jetësor. Do të fuqizoheni me dëshire, dashuri për jetën dhe veten.

Do të pajiseni me mesime teorike dhe praktike, më të thjeshtat dhe me funksionale te mundshme si asnjëherë.


Për të mësuar më më shumë rreth ketij kursi klikoni më poshtë:


321 views1 comment

Recent Posts

See All

1件のコメント


Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
2022年3月11日

😍😍😍😍

いいね!
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page