top of page
2023.PNG

SI TË BËNI PARA SI NJË TRAJNER MOTIVUES?

Mësoni artin e të qenit një profesionist në fushën e Motivimit.


E Premte 11/12/2020 Ora 20:00

Folës: Mimoza Thaqi, Dori Taci dhe Erisa Bujari


A jeni ndjerë ndonjëherë pak… i humbur?

Ashtu si nuk jeni plotësisht të sigurt se çfarë doni të bëni me jetën apo karrierën tuaj? Apo ndoshta ju e dini saktësisht se çfarë dëshironi, por po përpiqeni të gjeni motivimin për t'u ngritur çdo ditë dhe për të bërë atë që duhet bërë.


Kur na mungon motivimi, gjithçka mund të ndihet e vështirë. Një motivues që mund të ndihmojë të gjithë ne, është përgjegjësia. Kjo do të thotë t’i tregosh dikujt për ëndrrat e tua dhe t’i bësh të bëjnë check-in me ju për të parë se si po shkoni.


Për të filluar, është e rëndësishme të kuptoni se çfarë është motivimi dhe cfare do te thote nje trajner motivues dhe sit e gjeneroni para me kete profesion në të vërtetë.

Per keto dhe me shume informacione na ndiqni neser ne webinarin FALAS.


P.s.:Mos harroni, Roma nuk u ndërtua brenda një dite!

Filloni tani, qëndroni konsekuent dhe ndërtoni një perandori për veten tuaj.P.s.s.: Zoomi ka vende të limituara prandaj regjistrohu i pari, dhe bej login i pari, se paku 10 min para fillimit të webinarit.

466 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page