top of page
2023.PNG

"Si të Fokusoheni në një Projekt"-9. 97€
Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)

Përfitoni: Çertifikatë

Gjuha: Shqip

Niveli: Hyrës

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës


Shkathtësitë esenciale për Biznes

(Pse eshte i rendesishem Fokusimi juaj per Sukses?) Një hyrje në aftësitë më thelbësore të biznesit dhe artin e menaxhimit efektiv dhe efikasë kohës.


Shkathtësitë që do të mësoni:

  • Bazat e përqëndrimit dhe vëmendjes tuaj mbi një temë të caktuar, në një kohë kur po punoni me shumë plane praktike për mjeshtërimin e atij subjekti.

  • Si të bashkëpunoni me të tjerët në atë mënyrë, ku do t’ju duhet të përdorni gjithë njohurinë e tij për të realizuar planet dhe qëllimet tuaja.

Çfarë përmban ky kurs?

3 Orë Video

Prezentimi me shkrim i Kursit ( 81 Fletë)

Libër Pune ( 136fletë)


Dy ligje të rëndësishme hyjnë në aktin e përqëndrimit të mendjes në dëshirën e dhënë. Njëri është Ligji i Vetësugjerimit dhe tjetri është Ligji i Zakonit. I pari është përshkruar hollësisht në leksionin e mëparshëm të këtij kursi, ndërsa tani do të përshkruajmë shkurtimisht ligjin e zakonit, pra, të shprehisë.

Aq e rendesishme eshte kjo per suksesin tuaj sa qe do te habiteni se pse deri tani nuk keni vepruar keshtu... Ne kete trajnim do te merrni esencen e fokusimit dhe nese pas kesaj perseri nuk keni fokus ose nuk keni seriozitet per jeten tuaj ose nuk i jepni aspak rendesi se cfare po ndodh me jeten tuaj, vetem po jetoni sa per te jetuar...100% Online

Klikoni përmes përmbajtjes së kursit tërheqës dhe shumë të fuqishëm.100% vetë-mësim

Fillimi i menjëhershëm: studioni kur, ku dhe sa shpejt dëshironi.

-Mësoni një aftësi të re

Me seanca të të nxënit kompakt, ju do të mësoni një aftësi të re më shpejt se kurrë.


-Merrni certifikatën tuaj

Shkarkoni certifikatën tuaj personale pas përfundimit të këtij kursi.

Kurseni 90% në këtë kurs tani:

nga 97€

9.97€Forma tjera të pagesës:

1.Me Paypal, mund të dërgoni 9.97 Euro në emailin:

2.Me pagesë bankare:

BENEFICIARY: Company name: SUN AND STARS DOO

Address: UL GOSTIVARSKA BR 37

Acc. No. : 0270100325427

IBAN: MK07300701003254220

BENEFICIARY'S BANK:Komercijalna banka AD SkopjeUl. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XTEB

3.Me Money Gram ose RIA në emër të Mimoza Thaqi Tetovë Maqedoni:

4. Me Kartelë Bankare në linkun: Kliko këtu

Kujdes me pikën e mëposhtme:

1. Kryeni pagesën

2. Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës

3. Dërgoni në email: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës!

4. Pastaj ju dergohet konfirmimi dhe linku i videos live.

Ju faleminderit.

Për çdo pyetje na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com

370 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page