Si të Manifestoni ëndërrën Tuaj, Prishtinë 4 & 5 Qershor 2016


tm

Si të Manifestoni ëndërrën Tuaj, Prishtinë 4 & 5 Qershor 2016

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë Seminar ku Ju do të mësoni si të rrealizoni Ëndërrën tuaj.

Metoda të aplikuara nga Mimoza Thaqi – Spikere Profesionale

për Zhvillim Personal

dhe

TINEKE HAKVOORT – Eksperte e Arritjes se Qellimeve!

Me mbi 25 vite përvojë si mësuese, trajniere, dhe stervitese … Tineke Hakvoort është një Eksperte e Arritjes se Qellimeve! Stili i saj i trajnimit është Argëtues dhe Suportiv me besimin e Patundur në potencialin ,fuqitë dhe aftësitë unike të klientëve të saj . “Tineke krijon një mjedis të sigurt për të Liruar bllokimet e juaja Mendore dhe Emocionale që kanë qënë duke ju sabotuar me vite!” Stili i saj dinamik i trajnimit do të Ndriçojë dhe do t’ju Frymëzojë juve të ndiheni të lumtur dhe do t’ju japë mjetet që ju vërtetë të krijoni Jetën tuaj më të Mirë.

1.Metoda për të eleminuar dhembjet emocionale, dyshimet dhe ndalesat .

2.Metoda për të eleminuar vështirësitë e fëmijërisë dhe pasiguritë që nuk të lejojnë të marrësh hapa konstruktivë drejt realizmit të objektivave të tua.

3.Eleminimi i së kaluarës dhe shpalosja e potencialit tuaj  të plotë në aktivitetet e përditshme,familje, shoqëri dhe punë.

4.Aktivizimi i zemrës së shenjtë dhe 5 hapat drejt manifestimit.

Secili nga ne e ka një ëndërr që i fle në zemër dhe pret për momentin kur të dalë në sipërfaqje dhe ky është momenti për ti dhënë zë zemrës suaj ,për ti dhënë jetë ëndërrës.

Pasi te bëni rregjistrimin në linkun

RREGJISTROHU KËTU

do te ju njoftojme për proceduarat.

Çmimi  per 2 dite 50 Euro.

Shihemi ne Sukses

Antaret e nivelit 3 dhe 4 ne Iam-Power -pa pagese.

Klubi Juaj

Iam-Power

0 views0 comments