top of page
2023.PNG

SI TË MBROHENI NGA MANIPULIMI!


Pas shumë studimeve në aspektin e rritjes personale arrita tani në një konkludim se përveç mijërave trajnimeve që kam krijuar në Iam Power, të shtoj si pjesë e këtij udhëtimi dhe pjesën e manipulimeve të mendjes, një temë shumë prekëse dhe me kontraditkta të shumëta.


Besoj se me këtë kurs i cili do të filloj në Shtator do të nxjerim në pah shumë konkludime me të cilat do të mund ti ndihmojmë anëtarët e Iam Power të jenë vigjilent ndaj vënjes në drejtim të mendjes së tyre.


Secili nga ju keni hasur në manipulator të tillë, gjë që edhe unë e shikoj çdo ditë, dhe duke parë format që përdorin për të ju mbajtur nën kthetrat e tyre vendosa të bëj këtë kurs.ZBULONI TEKNIKAT E ERRËSIRËS

NGA TË CILAT VUAJNË

NJERËZIT E MIRË!


ANA E ERRËT E PSIKOLOGJISË, HIPNOZËS,

NLP, LARJES SË TRURIT.

Si të analizojmë njerëzit-gjuha e trupit!


Ketë dhe shumë teknika tjera, në 73 Trajnime Online, që fillon nga Shtatori 2021.

Teknika për kontroll të mendjes!

Manipulimi dhe Bindja!

Parandalimi i Manipulimit!

Ana e errët e Hipnozës!

Si ti kuptoni njerëzit rreth jush!

Kuptimi i Intelegjences Emocionale!

Analiza e thithësve të energjisë suaj!

Si të mos manipuloheni nga mashtruesit!

Imitim i Sjelljes!

Metoda për tejkalim të negativitetit....dhe shumë informacione të tjera që të përforcojmë bazën nr 1 në Iam Power Cilin e dëgjoni JU!


Shkathtësia më e madhe e manipuluesve është gjithmonë në zgjedhjen e personave që janë të lehtë për tu manipuluar!


"Trurët nuk janë krijuar për të marrë rezultate; ato shkojnë në drejtime. Nëse e dini se si funksionon truri, ju mund të përcaktoni udhëzimet tuaja. Nëse nuk e bëni, atëherë dikush tjetër do ta bëjë!


Si të mbroheni dhe të kuptoni njerëzit manipulativ, kjo vërtet ju nevoitet shumë njerëzve të mirë, sepse ata besojne gjithkënd me një fjalë të mirë që dëgjojnë prej tyre.


Pavarësisht nëse është mbikëqyrësi që pretendon të ju mbështesë ndërsa pengon çdo mundësi që ju keni për të pasur përpara, kolegu që ju minon në heshtje për të fituar favorin e shefit, bashkëshorti / ja që pretendon se ju dashuron dhe kujdeset për ju por duket se kontrollon jetën tuaj, ose fëmija që gjithmonë duket se di vetëm cilat butona duhet të shtyjë për të gjetur rrugën e tyre, njerëzit manipulues janë si ujku i urtë në rrobat e deleve.


Në sipërfaqe ato mund të duken simpatike dhe gjeniale. Por nën të, ata mund të jenë gjithnjë kaq llogaritës dhe të pamëshirshëm. Dinake dhe delikate, ata prejnë dobësitë tuaja dhe përdorin taktika të zgjuara për të fituar përparësi ndaj jush.


Ata janë lloji i njerëzve që luftojnë fort për gjithçka që duan, por bëjnë më të mirën për të fshehur qëllimet e tyre agresive. Prandaj i quaj personalitete agresive të fshehta.NLP ka qenë nën debatin nëse është një shkencë aktuale apo nëse konsiderohet a

pseudoshkence Debati ekziston edhe sot dhe është e vështirë të përcaktohet kjo shkencë për faktin se nuk ka kaluar të njëjtin test rigoroz si terapi të tilla si CBT, Terapia njohëse e sjelljes.

Për më shumë informacione lidhur me ketë kurs na kontaktoni në:

https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power

344 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


🙏🙏⭐⭐

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page