top of page
2023.PNG

Si të Ndryshoni fatin tuaj duke përdorur një faturë PREJ 59 Euro

E kam seriozisht - një shumë prej 59 Eurove (e përdorur në mënyrën e duhur) është GJITHA që ju pengon të arrini qëllimet tuaja...qoftë qëllimi juaj është të fitoni shumë para, të gjeni shpirtin binjak, të përmirësoni marrëdhëniet në familje, të keni shëndetin e mirë, apo ndonjë gjë tjetër.. . Si? Sepse kam vendosur të bëj diçka jo të zakonshme: Këtë muaj, të shtunën dhe të dielën, më 28/29 Maj, do të bëj një seminar në Bregdetin Shqiptar në Shëngjin për një grup prej disa personave, ku do t'u mësoj atyre të vetmen gjë që po i ndan nga gjithçka që dëshirojnë...dhe vetëm po i tarifoj me 59 Euro për këtë... Tani për tani, ju keni një shans për t'u bërë një nga ata njerëz me fat: Hyni këtu ndërsa ka ende ka bileta të hapura Pse vetëm 59 Euro? Sepse dua që kushdo që ka nevojë të jetë në gjendje të përfitojë nga ky informacion që ndryshon jetën.


Ju ndoshta i shpenzoni këto para për një darkë me miq dhe kjo nuk ju sjell asgjë që doni, përveç se ju mbush akoma më shumë me ndjenja jo të mira! Por përsëri, kufiri është disa persona; sapo të mbushet, kjo mundësi do të zhduket përgjithmonë. Siguroni vendin tuaj këtu Por mos u përgjumni, pasi këto bileta po shiten shumë shpejt. Shpresoj të shihemi të shtunën dhe të dielën, më 28/29 Maj. Shumë dashuri Mimoza Thaqi

Na kontaktoni në viber/watsup +38975495923

271 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page