top of page
2023.PNG

Si një Ide nga KY event Mund të Sjell atë që ti kërkon me vite?

“Si një Ide nga KY event Mund të Sjell atë që ti kërkon me vite?".

Ti nuk rezikon asgjë. Seminari nuk e ka çmimin e vërtetë sa duhet të jetë në të vërtetë, në vend se të investosh edhe ti 10 vite për të gjet formulat e sakta si unë, investo një ditë dhe mer udhëzuesin e saktë (askush nuk e bën këtë dhe ne jemi në dyshim a duhet bërë, a është mirë ti dijnë pjesëmarrësit këto informacione).

Prandaj pasi pjesëmarrësit marrin konfirmimin ne ju dërgojmë testimin të shohim se sa janë të gatshëm për një ndryshim të tillë.


Sepse duket e thjeshtë ajo që ju themi të bëjnë por sa do ta bëjnë është pyetja. Pasi plotësojnë testimin ne e dijmë saktë se grupa e rradhës në çfarë forme do ta marrë materialin.


Që ta aplikojë dhe të  ketë rezultat. Por përdorim formula ekzakte për pjesëmarrësit që ata në formë natyrore të rriten dhe të ndërtojnë biznesin e tyre në formën e duhur.


Mund të duket gjithçka Si ëndërr e pamundur për ju tani Por kjo është padyshim brenda kuptimit tuaj Prandaj ju lutem mos e hidhni poshtë!​


PS: Ju nuk do të keni një shans tjetër për t'i marrë gjitha këto informacione në një ditë. Prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi tani. Kanë mbetur vetëm disa vende , kështu që ju lutemi përgjigjeni menjëherë. Shtëpia Jonë nuk ka kapacitet për më shumë persona, nëse nuk merrni konfirmimin tonë do të zëj vendin dikush tjetër, prandaj ndiqni procedurën që do të ju nisim në email.


"9 Orë intenzive, askush nuk do ta dijë se ju jeni në një Seminar," nuk ka foto, as video, planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje.

Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet.

BONUS do të fitoni: Audion e seminarit që ta dëgjoni përsëri kur të keni vështirësi në kujtesë të asaj që dëgjuat, sepse mendja jonë shumë shpejt harron dhe të marrin zakonet e përditshmërisë...Ju Mirëpresim me shumë përzemërsi

Mimoza dhe Avni Thaqi


PS. Mos i thoni të tjerëve ku do të shkoni, askush nuk do që ju të arrini sukses dhe kjo është fenomen tokësor shumë i përhapur. Mos harroni 1 mendim negativ është helmi i gjithë ëndërrave tuaja, mbani për vete deri sa suksesi juaj të flet zëshëm

Edhe një herë, edhe mua smë lejonin të shkoj në Amerikë në Seminar, familjarët dhe shoqëria UNË SHKOVA sepse ai seminar bëri që gjitha familja ime sot të ndryshojë për të mirë.


Dëshmi nga ata që kanë prekur këtë dituri:

Si Bujar Shala nga Nga një puntor i "thjeshte qe pastronte tavolina" ne nje restoran u bë pronar i 2 Restoranteve?

Mimozën e kam njohur rastesisht paratetë vitesh, ne ate kohe une isha ne fillimet e mija dhe isha duke u perballë me veshtersi Te shumta dhe me borgje qe nuk ishin Te pakta.

306 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Jehona Hysenaj
Jehona Hysenaj
Mar 05, 2020

Me kenaqesi do te merrja pjese por per shkaqe shendetesore nuk mundem 😕 po perdore fjale motivuese per veten qe te behem me mire.. lumet ata qe do te jene ne seminar.. kaloni sa me mire love you Mimoza

Like

  Marie Prela
Marie Prela
Feb 29, 2020

Nuk kam dyshime per asgje per ju por une jam larg dhe....

Like

  Marie Prela
Marie Prela
Feb 29, 2020

Ju falenderoj nga zemra por une jam ne Gjermani dhe nuk mund te vij,,, po mundohem te ndjek keto video qe jane ne fbock per probleme shendetsore dhe po pres me shprese gjithnje, te marr leje qendtimi. Jam 64 vjeqe. Perseri ju falenderoj nga zemra duke ju uruar suksese te metejshme ne realizimin e deshirave tuaja.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page