top of page
2023.PNG

Si të përdorni këtë kohë të paparashikueshme në advantazhin tuaj

Si të përdorni këtë kohë të paparashikueshme në advantazhin tuaj

Përshëndetje,

nese edhe ju keni situatën e njejtë si unë, atëherë keni ngelur në shtëpi gatise 2 jave për shkak të rrethanave.

Kjo mund të jetë një mundësi e mrekullueshme për ju që të bëni home-study rreth temave të biznesit, si ti rritni financat tuaja duke bërë hapat e duhur, dhe të mësoni sekretet të cilat do të japin një perspektivë tjetër rreth jetës.


Me shpresë që ju do ishit të interesuar rreth kësaj teme, platformën I AM POWER tani mund ta merrni me 66% zbritije, por është e rëndësishme të përmendet që kjo zbritje nuk do zgjatë edhe shumë.

Kjo zbritje përfshin të gjitha nivelet nga 1 deri në nivelin 4. Duke nisur nga niveli 1 e derisa ju të mbrrini në nivelin 4, ju do mësoni shumë gjëra që nuk i keni menduar ndonjëherë se mund të kenë impakt në jetën tuaj, do gjeni motivimin për ti bërë gjërat që nevojiten për të arritur suksesin, dhe do gjeni suksesin aty ku nuk jua ka marrë mendja!


Për të lexuar më tepë rreth I AM POWER, mund ti gjeni të gjitha informacionet rreth niveleve në linkun që vijon: https://www.mimozapower.com/fillofalas


Note: Kjo ofertë nuk do zgjasi shumë nëse jeni të interesuar filloni me nivelin 1 I AM POWER që të shihni se çfarë përmban kjo platformë dhe efektin që do ketë në veprimet dhe hapat që ti bë në jetë.

Me shumë dashuri,

I AM POWER


128 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page