Si të shndërroni idenë tuaj në biznes?


​Me shume info: https://www.mimozapower.com/seminaret "Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë!" Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000 Por të Paguani një Çmim shumë, shumë herë më të Ulët! ​ Kush duhet të marrë Këtë Seminar: ​​ Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës! Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri! Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre. Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

126 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌