top of page
2023.PNG

Si të shpëtoni veten nga çdo negativitet për veten tuaj!

Qe te perfitoni nga kjo oferte fantastike deri me date 30 Prill 2020 te merrni videot e konferences dhe nivelin 1, aplikoni në ne linkun ne vijim:Si të shpëtoni veten nga çdo negativitet për veten tuaj - ose të bllokoni atë që ju drejtohet nga të tjerët!

Si ta shndërroni trurin tuaj në një makinë krijuese të parave që krijojnë ide!

Ne vendosëm tarifën e hyrjes në 74 Euro kur e vendosëm këtë ngjarje.

Por ju nuk do të paguani atë shumë.

Ju mund të merrni regjistrimet e plota të kësaj ngjarje edhe në audio, , të dorëzuar menjëherë pas konferencës në emailin tuaj, me vetëm 33.97 Euro!

Tani për çmimin e ulët prej vetëm 33.97 Euro!

Mund të lëvizni drejt fluturimit në qiell me liri të plotë.

Zgjedhja është e juaja.

A do të merrni një vendim të mençur TANI dhe të merrni këtë konferencë që ndryshon jetën, duke përdorur kuletat për tarifën e treguar më lart?

Bëni vendimin tuaj TANI dhe ndryshoni jetën tuaj për MË MIRË.

sinqerisht,

Mimoza Thaqi


P.S. Ne jemi të sigurt që do të habiteni me të gjitha informacionet tepër të vlefshme që do të mësoni nga këto regjistrime.


Oferta përfshin

4 orë Konferencë Online

3 Videot e Konferencës në Iam Power

Niveli 1 në Iam Power

(180 Trajnime për jetë Pozitive)

Forma tjera të pagesës:

1.Me Paypal, mund të dërgoni 34 euro në emailin:

2.Me pagesë bankare:

BENEFICIARY: Company name: SUN AND STARS DOO

Address: UL GOSTIVARSKA BR 37

Acc. No. : 0270100325427

IBAN: MK07300701003254220

BENEFICIARY'S BANK:Komercijalna banka AD SkopjeUl. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XTEB

3.Me Money Gram ose RIA në emër të Avni Thaqi Tetovë Maqedoni:

4. Me Kartelë Bankare në linkun: Kliko këtu

Kujdes me pikën e mëposhtme:

1. Kryeni pagesën

2. Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës

3. Dërgoni në email: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës!

4. Pastaj ju dergohet konfirmimi dhe linku i videos live.

Ju faleminderit.

Për çdo pyetje na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com


Nëse keni pyetje tjera:

457 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page