top of page
2023.PNG

Si t'i jepni vetes një nxitje dhe të filloni të ndiheni më mirë.

Updated: Sep 30, 2022

Dyshoni në aftësitë tuaja në punë apo vlerën që i shtoni marrëdhënieve tuaja?


Fatkeqësisht, shumë prej nesh vuajnë nga vetëbesimi i dobët. Është shumë e lehtë të fiksohemi në aspektet negative të vetvetes. Edhe pse ka kaq shumë arsye për të dashur veten dhe për të qenë krenarë për atë që jemi.


Ndërtimi i vetëvlerësimit është jetik për mirëqenien tuaj mendore dhe mirëqenien e përgjithshme . Ndër përfitimet e tjera, besimi në veten tuaj ju jep lirinë për të qenë të guximshëm dhe për të lëvizur jashtë zonës suaj të rehatisë.


Po kërkoni mënyra për të përmirësuar vetëbesimin tuaj?


Këtu janë disa këshilla se si të ndiheni më mirë me veten dhe të filloni rrugën tuaj drejt vetëpranimit .


1. Rrethojeni veten me njerëz që ju rritin.

2. Praktikoni mirënjohjen.

3. Fale veten.

4. Praktikoni dhembshurinë për veten.

5. Kryeni akte mirësisë.

6. Përdorni fuqinë e të folurit pozitiv me veten.

7. Ushqehuni shëndetshëm.

8. Kërkoni ndihmë nga një trajner.

9.Shkruani mendimet dhe ndjenjat tuaja.

10.Vizualizoni arritjen e qëllimeve tuaja.76 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page