top of page
2023.PNG

Si ta largoni dyshimin në vete me Tapping

Keto Video gjinden ne Nivelin 1 ne Iam Power nga nr 0028 ne vazhdim. Tapping eshte nje teknike per lirimin e emocioneve te ngecura ne energjine tone. Me ndihmen e Perkrahesve te Iam power, ne tani kemi filluar te shtojme video per lirimin e emocioneve te ndryshme. Nese e ndjeni veten se keni emocione negative zgjidhni videon me te cilen ju do te punoni cdo dite. Ne fillimet e rrugetimit tim per te ndryshuar jeten time dhe per te punuar ne rritjen e sferes pozitive une bashk me Avniun e benim kete teknike 5 here ne dite. Ju bejeni ashtu si eshte nevoja, lirimi e emocioneve te bllokuara eshte me efikas ne momentin qe ju e keni ate emocion. Ndiqni instrukcionet ne keto video dhe beni njejte si Brad Yates. Gjithashtu perserisni me zerin tuaj fjalite qe ai thote. Falenderojme Filloreta Pireva dhe Erdonis Frangu per pregaditjen, perkthimin dhe montimin e ketyre materialeve. Shihemi ne Suksese dhe ne lirine tuaj te vertete Mimoza Thaqi


22 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page