top of page
2023.PNG

Si te fitoni para nga shtepia. Audio në Nivelin 1 Iam Power


Keto Audio gjinden ne Nivelin 1 Iam Power Te Kursi Themelor i Suksesit Nga nr 40 dhe ne vazhdim... Nese vertete doni te keni sukses material ne jete, rekomandohen kete Audio te Studioen deri ne perberesin e fundit te tyre. Te degjohen gjate gjithe kohes edhe ne gjum me qellim qe keto karakteristika te ndertojne rruge nervore te rreja dhe te behen pjese automatike e komunikimit tuaj dhe jetes suaj. Nese jeni te ri ne biznes keto audio jane Udherefyesi me i fuqishem qe ju do te keni ne rrugetimin tuaj. Mundoheni qe elementet e ketij programi mos ti ndryshoni, beni qe perberesit e recetes suaj te suksesit te jene te njejta si te keto audio. Nje menyre tjeter e te mesuarit shume e fuqishme eshte qe te perseritni audiot me zerin tuaj, te incizoni video me shenimet tuaja, te incizoni audio me zerin tuaj nga shenimet qe keni marre nga keto audio, ne kete menyre zeri juaj se pari shkon permes kafkes ne tru dhe degjohet edhe permes vesheve gje qe integron materialin ne banken tuaj te diturise. Shihemi ne Plazhet me te bukura ne bote. Mimoza Thaqi

25 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page