top of page
2023.PNG

Si te mposhtim dyshimin ne vete,te zgjidhni veten dhe me ne fund te liroheni nga trishtimi...

Fuqizohu me " I AM POWER" cdo jave. Cdo te premte ne oren 21:00.


Tema: Si te mposhtim dyshimin ne vete,te zgjidhni veten dhe me ne fund te liroheni nga trishtimi pergjithmone.


  • Dyshimi eshte nje armik tjeter i suksesit dhe jetes se lumtur.

  • Dyshimi "vret" jetet tona.

  • Dyshimi eshte pika ku shumica prej nesh ngecin, si ne carkun e miut me djathin.

  • Si te lirohemi nga dyshimi?

  • Si ta lehtesojme veten nga ndjenjat e dyshimit?

  • Si ti themi lamtumire pergjithmone dyshimit, kesaj energjie negative qe merr kohen dhe jeten tone ne forma te ndryshme?


Per keto pika dhe shume te tjera do te flasim ne Webinarin nr 2, diten e premte ne oren 21:00 ne Zoom.

260 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page