top of page
2023.PNG

Si të shpëtoni nga krizat familjare, depresioni dhe konfliktet përgjithmonë.


Shpesh here ne heshtim...

Heshtim para vendimeve të duhura për ne, heshtim para lumturisë tonë, heshtim para vlerave tona, heshtim para qetësise shpirtërore, heshtim para shëndetit tonë...

Ne shpesh heshtim për shumë gjëra.Konfliktet dhe mosmarrëveshjet në një mjedis shtëpiak janë të pashmangshme. Këto çështje zakonisht prekin emocionet, psikologjinë dhe shkaktojnë probleme sociale në familje.

Keto probleme degradojne sa cojne ne ndarje apo rrezikshmeri te jetes se femijeve.


Mënyra e zgjidhjes së këtyre çështjeve do të përcaktojë prosperitetin e një familjeje.

Prindërit duhet të jenë model për fëmijët e tyre. Çdo çift duhet të shfaqë një grup të fuqishëm aftësish komunikimi që fëmijët t'i kopjojnë.


Stresi mund të ndikojë në mendjen, trupin dhe marrëdhënien tuaj në familje.Menaxhimi dhe eliminimi i stresit ndihmon për të rritur paqen dhe harmoninë në familje. Asnjë shqetësim nuk do të pushtojë dhe prishë marrëdhëniet familjare.


Të gjitha detajet se si te shpëtoni nga krizat familjare, depresioni, stresi, konfliket përgjithmonë do të ju paraqesim në seminarin në Zurich- Zvicër.


Ti e di më së miri ku je me jeten tënde dhe cfarë mungon, nëse kërkon për një zgjidhje në këtë seminar je në vendin e duhur.

Për më shumë infromacion kliko në butonin e mëposhhtëm.


568 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page