top of page
2023.PNG

Si te tejkaloni 'Luften' tuaj personale ne perballje me Depresionin dhe C'rregullimet Emocionale?

Si te tejkaloni 'Luften' tuaj personale ne perballje me Depresionin dhe C'rregullimet Emocionale? Sherimi Fillon TANI ! Marsida Toptani anetare e Nivelit 4 ne Iam Power, Trajnere Motivuese dhe pjese e bordit kryesor të Iam Power


22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page