top of page
2023.PNG

Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund. Lexo me shume..."Ashtu si një grua ka nevojë të ndiejë devotshmërinë e një burri, një burrë ka një nevojë parësore të ndiejë admirimin e një gruaje.."


Një burrë dhe një grua përderisa jetojnë nën një kulm duhet të kenë qëllim të përbashkët!

Jo njëri në veri e tjetri në Jug!

Mësoni çfarë duan botërat e ndryshme njëherë e përgjithmonë!


Cdo detaj te jetes sime dhe si e shpetova martesen time kur isha me 3 femije ne prag divorci, do e rrefej per ju ne 13 Shkurt 2021 ne Seminarin ne Durres...


Me eshte dashur te marr rrugen e vetme per ne Amerike per te shpetuar martesen dhe te ardhmen e femijeve te mi.


Me eshte dashur te investoja 10.000 dollare vetem per kete gje dhe jo 37 euro dhe kam qene ne ankth per 1 muaj dite a do me aprovonin ose jo...


Nese une nuk do te shkoja ne ate seminar ne Amerike, sdua ta paramendoje si do kishte shkuar martesa ime sot...


Me marrjen e ketij seminari perfitoni falas trajnimin 4-javor, ku do te mesoni si meposhte:

FILLON: 01 SHKURT 2021

ÇDO JAVË NJË MËSIM TË VLEFSHËM PËR:

1. Kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për ritjen e tyre.


EDHE PAK DITE NA KANE MBETUR PER REZERVIME, MEZI PRES TJU TAKOJE.
REZERVO VENDIN TEND NE LINKUN:


Me shumë përzemërsi ju mirëpresim më Seminar.

Mimoza dhe Avniu.

149 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page