top of page
2023.PNG

"Si u detyrova të mësoj gjithçka me internetin- këtë teknologji pa të cilën nuk mund të mbijetojmë..

Edhe para 17 vitesh

kur kishim biznes në Kampin Gjerman të Natos në Tetovë ne kishim një Internet Kafe ku vinin ushtarët luanin apo flisnin me familjarët e tyre. 

Vazhdimisht mësoja për këtë gjë të re që ishte atëherë dhe njerëzit që më shikonin mendoni se unë luaja lojëra, dhe më thonin u knaqe duke luajtur në internet, u knaqe duke luajtur në internet...

Ndërsa unë punoja e hulumtoja, e njëjta vazhdon edhe sot, sa nga ju keni sfida me teknologjinë e re dhe e keni të vështirë ta mësoni këtë gjë të epokës së re.

Edhe doni të ndryshoni edhe nuk bëni asgjë për të ndryshuar...Në këtë konferencë do të jua shfaq si bëhet biznes në Internet dhe si të punoni duke qëndruar në shtëpi.

Ata që do ti ndjekin hapat do të mësojnë diçka, ata që do të kërcejnë njëherë këtu e njëherë diku tjetër, asgjë sdo të ju ndihmojë por do ti çorientojë.

Nuk ka diçka të tillë si sukses pa punë, vështirësi dhe sakrifica, nëse mendoni se kjo konferencë është për një sukses të menjëhershëm mos lexoni më poshtë dhe mos e merrni këtë material sepse nuk është për ju.

Shkoni tek të tjerët që kanë premtime të tilla por jo këtu....

Po ju ,mund ta arrini të bëni pagë mujore të majme nëse mësoni atë që jua tregoj sepse ka anëtarë që e bëjnë një gjë të tillë dhe nësi i pyesni ata sa herë kanë dështuar ju as që do të merrni kohën të filloni sepse nuk doni asgjë të bëni dhe doni vetëm të ankoheni.​

P.S.​: Ofertat e tilla jane fantastike, shfrytëzoni keto raste dhe ndryshoni njeher pergjithmon jeten tuaj.

Apliko tani per me shume info

Oferta me Çmim Special: 37 Euro  përfshin 4 orë Konferencë Online 4 Videot e Konferencës në Email dhe  #Bonus: Niveli 1 në Iam Power (180 Trajnime për jetë Pozitive) Forma tjera të pagesës: 1.Me Paypal, mund të dërgoni 37 euro në emailin: info@sunandstars.com.mk 2.Me pagesë bankare: BENEFICIARY: Company name: SUN AND STARS DOO Address: UL GOSTIVARSKA BR 37 Acc. No. : 0270100325427 IBAN: MK07300701003254220 BENEFICIARY'S BANK:Komercijalna banka AD Skopje Ul. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XTEB 3.Me Money Gram, Western Union ose RIA në emër të Avni Thaqi Tetovë Maqedoni: 4. Me Kartelë Bankare në linkun: Kliko këtu Kujdes me pikën e mëposhtme: 1. Kryeni pagesën 2. Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës 3. Dërgoni në email: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës! 4. Pastaj ju dergohet konfirmimi dhe linku i videos live. Ju faleminderit. Për çdo pyetje na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com

356 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page