top of page
2023.PNG

Ska ma keq se njeriu qe e refuzon te miren dhe mendon se te gjitha i di!☺️

Ka ndodhur që vetem dikush ka patur sfida e dikush ka kaluar mire, por tani te gjithë jemi në sfida dhe te gjithe jemi nje.


Eshte nje mesim i madh ky qe Bota perfundimish te ndryshoje per te mire, qe parate qe i mbanin vetem disa te ju shperndahen te gjitheve. Sepse bota ka pasuri per te gjithe!


Nese keni perballje te ndryshme, keni sfida te ndryshme nuk eshte aspak turp te kerkoni ndihme.

Ajo qe nuk ju lejon te kerkoni ndihme eshte po ajo qe ju shkakton ato sfida.☺️ Perulesia eshte veti e mire. ☺️


Vetë Kujdesi është, si të ktheni fuqinë Përsëri.


" Investimi në Dituri, Paguan interesin më të Lartë " Benjamin Franklin


307 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page