Sonte në Ora 18:00 në fb, dhe 22:00 në You tube...

Pjese nga Konferenca Lironi Aftesite Tuaja, Vetebesimi Celesi Juaj!


Kliko për ta shikuar ne fb


Kliko për ta shikuar ne youtubeAPLIKONI TË MERRNI KONFERENCËN NË LINKUN E DHËNË, DHE FITONI FALAS NIVELIN 1 NË IAM POWER!

Konferencë Online: LIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!


Si të lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre." Napoleon Hill Çfarë do të mësoni në këtë Trajnim: ​​ Pse pas shumë vitesh, Ju jeni përsëri në Vendin e Njëjtë Jetësor? Ju mund të keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka në Jetën tuaj Vazhdimisht Përsëritet! Cilin buton te shtypni qe te mos ju shqetesojne me njerezit negativ. Si të shkruani që njerëzit të ju besojnë?

Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike! Një formë shumë e lehtë për të falur të tjerët. VETËBESIMI do t’ju ndihmojë që ju të zotëroni dhe të mbani nën kontroll gjashtë frikëra bazë, nga të cilat privohet njeriu, që janë: frika nga varfëria, frika nga sëmundja, frika nga mosha, frika nga kritika, frika nga humbja e dashurisë së dikujt dhe frika nga vdekja. Ky ligj do t’ju mësojë juve dallimin mes egoizmit dhe VETËBESIMIT REAL, gjë që bazohet te dijet e përcaktuara që zotëroni. APLIKONI TË MERRNI KONFERENCËN NË LINKUN POSHTË, DHE FITONI FALAS NIVELIN 1 NË IAM POWER!

282 views0 comments