top of page
2023.PNG

Spring Offer 😍Oferta e pranveres vjen e para nga Mimoza Thaqi dhe Iam Power

Spring Offer 😍

Oferta e pranveres vjen e para nga Mimoza Thaqi dhe Iam Power


Ne kemi pergatitur per ju nje mundesi te shkelqyer me pakot e suksesit qe i duhen jetes tuaj.

📍Merr 3 Pako dhe paguaj vetem 1.

Dhe çmimi është vetëm 9.97 Euro buzeqeshni dhe do thoni: Tani eshte momenti im!

Ju duam shume, Iam Power staff ☀

ÇfarĂ« pĂ«rfitoni:


1. "VetĂ«besimi-ÇELËSI JUAJ! " Lloji: Kurs online KohĂ«zgjatja: 4 orĂ«-Video (vetĂ«-mĂ«sim)

PĂ«rfitoni: ÇertifikatĂ« Gjuha: Shqip Niveli: I Avancuar Aksesi: Qasja gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s BLEJ TANI ShkathtĂ«sitĂ« esenciale pĂ«r Biznes (Pse eshte i rendesishem VetĂ«besimi juaj per Sukses?) Si tĂ« lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca pĂ«r tĂ« zgjeruar kĂ«ndvĂ«shtrimin, i bĂ«n shumĂ« njerĂ«z tĂ« merren me tĂ« njĂ«jtĂ«n gjĂ« gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s sĂ« tyre." Napoleon Hill ShkathtĂ«sitĂ« qĂ« do tĂ« mĂ«soni:

 • Pse pas shumĂ« vitesh, Ju jeni pĂ«rsĂ«ri nĂ« Vendin e NjĂ«jtĂ« JetĂ«sor?

 • Ju mund tĂ« keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka nĂ« JetĂ«n tuaj Vazhdimisht PĂ«rsĂ«ritet!

 • Cilin buton te shtypni qe te mos ju shqetesojne me njerezit negativ.

 • Si tĂ« shkruani qĂ« njerĂ«zit tĂ« ju besojnĂ«?

 • MĂ«nyrat e fuqishme pĂ«r tĂ« gjetur vendin e punĂ«s qĂ« gjithnjĂ« Ă«ndĂ«rroni, nĂ« çdo situatĂ« ekonomike!

 • NjĂ« formĂ« shumĂ« e lehtĂ« pĂ«r tĂ« falur tĂ« tjerĂ«t.

LEXO ME SHUME

2. "Si të Fokusoheni në një Projekt" Lloji: Kurs online Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)

PĂ«rfitoni: ÇertifikatĂ« Gjuha: Shqip Niveli: HyrĂ«s Aksesi: Qasja gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s Bleni tani ShkathtĂ«sitĂ« esenciale pĂ«r Biznes (Pse eshte i rendesishem Fokusimi juaj per Sukses?) NjĂ« hyrje nĂ« aftĂ«sitĂ« mĂ« thelbĂ«sore tĂ« biznesit dhe artin e menaxhimit efektiv dhe efikasĂ« kohĂ«s. ShkathtĂ«sitĂ« qĂ« do tĂ« mĂ«soni:

 • Bazat e pĂ«rqĂ«ndrimit dhe vĂ«mendjes tuaj mbi njĂ« temĂ« tĂ« caktuar, nĂ« njĂ« kohĂ« kur po punoni me shumĂ« plane praktike pĂ«r mjeshtĂ«rimin e atij subjekti.

 • Si tĂ« bashkĂ«punoni me tĂ« tjerĂ«t nĂ« atĂ« mĂ«nyrĂ«, ku do t’ju duhet tĂ« pĂ«rdorni gjithĂ« njohurinĂ« e tij pĂ«r tĂ« realizuar planet dhe qĂ«llimet tuaja.

LEXO ME SHUME3. "UDHËHIQNI VETEN NË KRIZA! "


Lloji: Kurs online KohĂ«zgjatja: 3 orĂ«-Video (vetĂ«-mĂ«sim) PĂ«rfitoni: ÇertifikatĂ« Gjuha: Shqip Niveli: I Avancuar Aksesi: Qasja gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s BLEJ TANI ShkathtĂ«sitĂ« esenciale pĂ«r tĂ« UDHËHEQUR VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE Si tĂ« lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca pĂ«r tĂ« zgjeruar kĂ«ndvĂ«shtrimin, i bĂ«n shumĂ« njerĂ«z tĂ« merren me tĂ« njĂ«jtĂ«n gjĂ« gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s sĂ« tyre." Napoleon Hill ShkathtĂ«sitĂ« qĂ« do tĂ« mĂ«soni:

 • Informacionet mĂ« tĂ« reja lidhur me Gjendjen BotĂ«rore, asnjĂ« predikim sepse se kamĂ« atĂ« tĂ« drejtĂ«, vetĂ«m qetĂ«si dhe fokusim te vetja.

 • 14 Regullat pĂ«r tĂ« arritur Edukimin financiar

 • Si tĂ« zhvilloni Imunitet ndaj DĂ«shtimit

 • QĂ«ndrimi i Suksesit QĂ« AsnjĂ«herĂ« nuk DĂ«shton

 • VetĂ« biseda dhe FjalĂ«t fantastike qĂ« duhet pĂ«rdorni pĂ«r Lumturi

 • Largo PengesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« Suksesit

 • Meditim UdhĂ«rĂ«fyes PĂ«r QetĂ«si NĂ« KĂ«tĂ« kohĂ« tĂ« PandemisĂ«

 • Fitoni extra 5,000 deri 10000 Euro nĂ« vjet duke u bĂ«rĂ« Trajner i Iam Power

 • Fitoni extra 600- deri 2400 Euro nĂ« muaj duke filluar me 0 para. Me punĂ« nga ShtĂ«pia.

 • 37 MĂ«simet mĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme JetĂ«sore

LEXO ME SHUMEBLEJ TANI


OSE NA KONTAKTONI

263 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page