top of page
2023.PNG

STARTON MASTERMENDJA E GEZIMDHENIES NE IAM POWER!


Starton sonte Mastermendja e Gezimdhenies ne Iam Power!


Me gezim dhe shume dashuri, njoftojme qe sot me dt. 01.03.2022 ne oren 20:00 fillojme me takimet javore te mastermendjes ne familjen e madhe Iam Power.


Takimet e tilla do te jene vetem live.


Ky eshte event unik, i vetmi i ketij lloji ne bote! Ku secili nga ne jep dicka per te ndihmuar dike tjeter dhe ne te njejten kohe merr ne kthim shumefish mrekullite dhe deshirat e zemres qe i ka.

Linkun per takim e gjeni ne iampower.al ne kategorine e kurseve.


Nese akoma nuk je njohur me kete nisme, ne butonin me poshte gjen cdo detaj qe te duhet:


Me dashuri

IAM POWER TEAM

326 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page