top of page
2023.PNG

Të kritikosh veten është plotësisht humbje qëllimi.

Vetëm të shton zvarritjen dhe dembelinë. Vendi ku duhet ta fokusosh energjinë është të lëshosh të vjetrat de të krijosh struktura të reja mendore.“Si që do të kaloj disa ditë duke bërë këtë afirmim, strukturat mendore të efekteve të jashtmë do të fillojnë të zhduken.

“Ashtu siç unë do të krijoj strukturë të vlerësoj veten, atëherë nuk do të kem nevojë të shtyj të mirat e mia.”


A e shikon se si mund ta aplikosh në disa struktura negative të mendimeve ose efekteve të jashme të jetës tënde? Le të mos harxhojme kohë dhe energji duke e ulur veten për diçka që nuk mund ta ndryshojmë nëse kemi ndonjë besim të caktuar. Ndrysho besimet.


Nuk ka rëndësi se si i drejtohesh, ose për çfare teme jemi jemi duke folur, jemi duke pas punë vetëm me mendime dhe mendimet mund të ndryshojnë.

Nëse duam ta ndryshojmë një gjendje, ne duhet edhe ta themi.


“ Unë dëshiroj ta të liroj strukturën brenda meje që është duke e krijuar këtë gjendje.”

Ju mund të ja thoni vetes këtë përsëri e përsëri çdo herë që mendoni për donjë sëmundje apo problem.


Në çastin që a thoni këtë vetes ju bëni një hap jashtë klasit të viktimës. Nuk je më i paaftë, ju e pranoni fuqinë tuaj. Ju jeni duke thënë, “ Unë jam duke filluar ta kuptoj se unë e kam krijuar këtë. Tani e kthej fuqinë time përsëri. Unë do ta leshoj këtë ide të vjetër dhe do ta lë të shkojë.”


145 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page