Të mbani balancin mendor, të mbani harmoninë në jetë duke parë lloje të ndryshme të budallallëkut...

Të mbani balancin mendor, të mbani harmoninë në jetë duke parë lloje të ndryshme të budallallëkut që bëjnë njerëzit quhet: të jesh i përkulur para madhështisë së Zotit, të kesh durim dhe të vëzhgosh deri ku arrin armiku mendor të krymbos mendjet që ju duket vetja se dijnë aq shumë, nga krenaria e tepruar bëjnë gjeste nga më qesharaket. Dhe ajo që del si rezulltat është vetëm një shtrembërim i vetes së tyre në formën më të pabalancuar të mundëshme.☺️143 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌