top of page
2023.PNG

Të mirat dhe të këqijat janë iluzione dhe ide.

Të mirat dhe të këqijat janë iluzione dhe ide. Ju mund ta krahasoni atë me një ëndërr që vazhdon të kthehet derisa të përballeni me të. Për sa kohë që ju e shtypni atë, ajo do të kthehet përsëri dhe përsëri.


Mos e shtyp atë që ke në vetvete, por pranoje atë dhe prano që je ti ai që gjykon njerëzit e tjerë sepse ata e konsiderojnë veten fajtorë. Askush nuk është fajtor për asgjë, sepse nuk është e vërtetë që gjithçka është një në Zot?


Ju i vendosni të tjerët nën presion sepse keni frikë të turpëroni veten, të dështoni. Ju mendoni se jeni diçka më e mirë sepse ju është thënë që nuk jeni asgjë. Falni ata që ju thanë ju kurrë nuk do të arrini asgjë, falni ata që qeshën kur nuk mund të bënit diçka dhe falni ata që ju shtypën sepse kishin nevojë për dikë që ta bënin veten të shkëlqyeshëm.


Kjo do t'ju çlirojë nga faji, turpi dhe frika. Kështu që ju e kuptoni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë është e vërtetë ju bën të lirë!


Mimoza Thaqi 202077 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page