top of page
2023.PNG

Të shikosh veten në sy dhe të bësh një deklaratë pozitive është një nga mënyrat më të shpejta...

Të shikosh veten në sy dhe të bësh një deklaratë pozitive është një nga mënyrat më të shpejta për të marrë rezultate pozitive me pohime.


Nëse diçka e pakëndshme ju ndodh gjatë ditës, shkoni menjëherë në pasqyrë dhe thoni: " Unë të dua gjithsesi ". Ngjarjet vijnë dhe shkojnë, por dashuria që keni për veten mund të jetë e vazhdueshme dhe është cilësia më e rëndësishme që zotëroni në jetë. Nëse ndodh diçka e mrekullueshme, shkoni në pasqyrë dhe thoni: " Faleminderit ".


Jam plotësisht adekuat për të gjitha situatat. Unë zgjedh të ndihem mirë me veten time. Unë jam i denjë për dashurinë time.

• Unë qëndroj në këmbët e mia. Unë pranoj dhe përdor fuqinë time.

• Është e sigurt për mua të flas për veten time.

• Nuk ka rëndësi se çfarë thonë apo bëjnë njerëzit e tjerë. Ajo që ka rëndësi është se si zgjedh të reagoj dhe çfarë zgjedh të besoj për veten time.

• Marr frymë thellë dhe e lejoj veten të pushoj. I gjithë trupi im qetësohet.

• Unë jam i dashur dhe i pranuar pikërisht ashtu siç jam, këtu dhe tani.

• Unë e shoh botën me sytë e dashurisë dhe pranimit.

• Gjithçka është mirë në botën time.

• Vetëvlerësimi im është i lartë sepse e nderoj atë që jam.

• Unë liroj me dëshirë çdo nevojë për luftë ose vuajtje. Unë meritoj gjithçka që është e mirë.

• Jeta ime bëhet më përrallore çdo ditë. Pres me padurim çfarë sjell çdo orë e re.

• Nuk jam as shumë i vogël, e as shumë dhe nuk kam pse t'i tregoj veten askujt.

• Sot, asnjë person, vend apo gjë nuk mund të më acarojë apo të më bezdisë. Unë zgjedh të jem në paqe.

• Për çdo problem që mund të krijoj, kam besim se mund të gjej një zgjidhje.

• Jeta më mbështet në çdo mënyrë.

• Vetëdija ime është e mbushur me mendime të shëndetshme, pozitive, të dashura që reflektojnë veten në përvojën time.

• Unë lëviz nëpër jetë dhe e di se jam i sigurt – i mbrojtur dhe i udhëhequr në mënyrë hyjnore.

• Unë i pranoj të tjerët ashtu siç janë; dhe ata, nga ana tjetër, më pranojnë.

• Unë jam i mrekullueshëm dhe ndihem mirë. Unë jam mirënjohës për jetën time.

• Kjo është hera e vetme që mund të jetoj sot. Unë zgjedh ta shijoj.

• Kam vetëvlerësimin, fuqinë dhe besimin për të ecur përpara në jetë me lehtësi.

• Dhurata më e madhe që mund t'i bëj vetes është dashuria e pakushtëzuar.

• Unë e dua veten ashtu siç jam. Nuk pres më të jem perfekt në mënyrë që të dua veten.


Shkeputur nga: https://www.healyourlife.com/

259 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page