TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Takohemi nesër Online për të filluar një jetë të re.

Edhe sot e keni kete mundesi te regjistroheni dhe neser ta shikoni kete Konference, e cila nuk eshte vetem Konference por eshte shpjegimi me i qarte i degjuar ndonjehere per termet qe jane si teme diskutimi. Sic eshte Lironi Aftesite tuaja, dhe nuk jane vetem fjale Lironi, Liri, Çlironi, Çbllokoni, Aftësitë, Shkathtësitë, Talentet etc... Sepse ju jeni më shumë seç mendoni se jeni, por diku në procesin jetësor ju keni bllokuar këto aftësi, ju keni ndaluar këtë energji apo keni çpërdoruar apo e keni lënë të shkojë kot.

Dhe fjala Vetë-Besim do të shpjegohet më qartë seç e keni dëgjuar apo mësuar ndonjëherë, sepse pa kuptuar thelbin ju nuk mund ta praktikoni këtë aset të madh siç është vetëbesimi këtë pasuri të madhe që të gjithë mund të përdorini për të mirën tuaj, njerëzve tuaj dhe shoqërisë në përgjithësi. Sqarime në detaje pse nuk besoni në veten tuaj, pse lejoni mendimet negative të ju shkatërojnë jetën dhe shëndetin, dhe si të udhëhiqni veten që të jetoni në qetësi me veten së pari pastaj me të tjerët. Qëllimi këtu është i mirë, dhe për të mirën tuaj dhe të tjerëve, çdo mendim që është i kundërt me këtë nuk vlen dhe sdo të mund më të bëni ndryshe përveç mirë, sepse e mira është e vërteta e doni ose nuk e doni ju ska rëndësi. Secili nga ju keni vullnetin e lirë gjithnjë të zgjedhni ku dhe si do ti përdorni pasuritë e mëdha që jua dhuroi Zoti. Takohemi nesër Online për të filluar një jetë të re. Me Shumë Përzemërsi Mimoza Taqi P.S.: Aplikoni në Linkun më poshtë nëse jeni të sigurtë se do të merrni pjesë, përndryshe nëse keni arsyetime është mirë të mos aplikoni. https://www.mimozapower.com/lironiaftesitetuaja77 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌