top of page
2023.PNG

TAPPING, TEKNIKA MREKULLIBERESE NE WEBINARIN INTENSIV 6 JAVOR!Starton java e dyte e webinarit intensiv 6 Javor me temen e Tapping.

Tapping eshte nje teknike mrekulliberese dhe gjithcka duhet te dini do ta mesoni te Enjten me dt. 27.01.2022 me Erisa Bujarin!


Cfare eshte teknika Tapping.

Cili eshte themeluesi i pare i kesaj teknike?

Cila ishte arsyeja e krijimit te kesaj teknike?

Si ndikon Tapping ne trupin dhe lirimin e bllokimeve tona?

Mesimi i teknikes me hapa dhe aplikimi i saj!


Java e dyte: Erisa Bujari- Tapping

Erisa Bujari eshte Psikologe e diplomuar / Master Shkencor në Psikologji Klinike.

Erisa ka filluar ne shtator 2019 te behet pjese e Akademise se Vetezhvillimit dhe Suksesit I AM POWER pasi, deshira dhe kembngulesia e beri te merrte vendimin per te ndryshuar dhe ja doli me se miri.


Mësoni më shumë në trajnimin 6 Javor ne butonin blu!146 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page