top of page
2023.PNG

Te jetoni ne nje bote, ku ti do te shohesh te gjithe te jetojne mire, dhe te vezhgosh se ata nuk...

Te jetoni ne nje bote, ku ti do te shohesh te gjithe te jetojne mire, dhe te vezhgosh se ata nuk duan nje gje te tille, nuk eshte lehte. Te mundohesh te shfaqesh nje te vertete e cila edhe pse e deshmuar po ne te njejten bote, po ne nje pjese tjeter gjeografike dhe nuk do te kuptohet, por vazhdon vallja e vjeter, te shfaqesh dicka qe eshte zbuluar si nje e mire e pergjithshme eshte sikur ju thua hidhuni ne zjar. Dhe se kuptojne se jane "demonet brenda tyre" qe si lejojne kuptimin e te kuptueshmes.

Kerkojne sqarime per dicka qe pretendojne se e kane mesuar, e kane lexuar dhe e kane studiuar. Duan gjithcka te ju shfaqesh te gatshme, kerkoni dhe do ta gjeni, trokisni dhe do te hapet, kerkoni dhe duhet te ju jepet. Duhet thuhet, jo ndoshta. Cfare ju kerkoni gjithnje e gjeni. Lexoni, lexoni, po lexoni por kuptoni se jo gjithcka qe lexoni eshte perkthyer sakte per ju, dhe nese besoni ne gjithcka qe lexoni me mire mos lexoni fare thote Vasil Naci. Beni dallimin, mos besoni symbyllurazi, kujdes cilin e degjoni, jeni gjithnje te gatshem per mesim.dhe ndryshim, jo gjithcka qe mesove dje apo para shume vitesh eshte ashtu si e ke mesuar, duhet te jesh vigjilent nuk ju them te besoni as ne shkrimet qe une shfaq, por kerkoni vete dhe do ta gjeni.


Konferenca e Ardhëshme Online është Investimi juaj i Duhur
252 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page