Tentimi per tu dorezuar eshte shume i madh vetem pak para suksesit.

Nje njeri mund te deshtoj disa here, por nuk eshte deshtak deri ne momentin qe fillon te fajsoj te tjeret.


Tentimi per tu dorezuar eshte shume i madh vetem pak para suksesit.


Mos i kerko Zotit te leviz malin nese sjeni te gatshem te kapni llopaten.


Nese vertet duam te ndryshojme realitetin tone, nese vertet duam te ndryshojme cdo gje qe shohim ne realitetin tone na duhet nje sistem si ai i shkollave qe te mesojme ABC e Jetes ku ne ti mesojme te vertetat e fuqive tona te fshehura nga ato sisteme shkollore, qeveritare ose elitare. Nje sistem i tille eshte Gin dhe Iam Power. Dhe nese do te isha si ju qe lexoni kete status nuk do te pritja me as edhe nje dite qe te beheja pjese e ketyre sistemeve. Mjaft me lejuat te ju limitojne...vendosni njehere ne baze te vullnetit tuaj te lire.


Konferencë Online: LIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ! Data:30 Maj 2020 Vendi: Internet Online Ora: 16:00-20:00

Si të lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre." Napoleon Hill
265 views0 comments