TESTIM PËR VLERËSIM TË DITURISË NIVELI 1 IAM-POWER

Pershendetje te nderuar Qe te mund te shihni se sa keni punuar me veteveten dhe sa shume keni mesuar qe prej kur jeni bere antare, ne klubin Iam Power keni mundesi qe ta beni testimin per vlersim te dituris niveli 1. Per ta kryer testimin, kontrolloni Emailet e Juaja ku ju kemi derguar linkun per Testimin Online. Ose linkun mund te gjeni ne FB te grupa e Nivelit te 3. Me respekt Enisa Ju mund të jeni, keni dhe bëheni çdo gjë dhe gjithçka që ju dëshironi! Iam-Power Inspirim I Motivim I Lartësim www.Iam-Power.com 0038975256899 / viber


25 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌