top of page
2023.PNG

Thjesht nuk duhet të dorëzoheni para asnjë dështimi të përkohshëm!


Mimoza Taqi

March 25, 2016

Edhe pse para shume vitesh isha vetem nje e punesuar e thjeshte ne nje kompani, tani shoqerohem dhe mësoj nga njerëzit me te suksesshem ne planet, qe kane qenembi 10 here kampion boterore, qe kane ecur rrugen qe edhe une nisa...Mos lejoni asnjehere nje mendim te ju thote se Une nuk mundem.


Gjithcka qe ju deshironi mund te arrini, thjesht nuk duhet të dorëzoheni para asnjë dështimi të përkohshëm!


Ne qofte se je loguar ne faqen tone, ti ke mundesi te lexosh dhe degjosh audio qe jane falas ne faqen https://www.mimozapower.com/anetaret-iam-power .

Nivelin 1,2 dhe 3 vecse i kemi zbritur cmimet deri ne 66%. Mimoza para 10 vitesh gjithashtu nuk ka pasur mundesi qe te blej programe me mija dollare te shtrejta, por ajo ka kursyer pa arsyetime.

Keto programe qe ne i japim per 33 EURO jane informacione mija dollareshe.


Shpresojme qe te kuptoni vleren e ketyre mesimeve fantastike. "Ai qe eshte i mire ne arsyetime eshte i keq ne te berit e puneve mire"

Shihemi ne suksese, I am Powerrr

111 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page