top of page
2023.PNG

Thuaj lamtumire energjise negative, qe te mban te lidhur pas vetes...

RIKTHIMI I FUQISË SUAJ

"IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ"


Doni sa me shume ndryshime pozitive në sjellje dhe qëndrimin tuaj?


Doni sa me shume lehtësi të medha, efektivitet në aktivitetet e përditshme?


Doni sa me shume komunikime të hapura dhe efektive me te tjeret?


Doni te rrisni sa me shume aftësisë për zgjidhjen e problemeve?


Doni fleksibilitet më te madh?


Doni te jeni më të relaksuar dhe të sigurt në veprim?


Doni sa me shume arritje?


Doni sa me shume ti shijoni frutet e punes tuaj?


Doni te nisni me fillime te reja?


Doni te pervetesoni aftesi te reja?


Doni te rritni sa me shume ndjenjat pozitive?


Doni te ulni sa me shume ndjenjat negative?


Eja ne Prishtine ne 24 Korrik dhe aty do te mesosh si ti arrish te gjitha te siperpermendurat.

Ty po te pret ndryshimi, thjeshte ndiqe dhe shko pas tij.


Seminari do te ofrohet dhe online, per te gjithe personat qe smunden te vijne fizikisht.


As gjithe pasuria e Universit nuk e blen zemren tende, degjoje ate dhe ndiqe.


Mos u mendo 2 here kur vihet ne pikpyetje jeta dhe lumturia jote sepse nje dite do ndjesh pendese perse nuk veprova ne kohe.

323 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page