Thuaj vetes çdo ditë se vërtetë ti je i mirë🌟

Thuaj vetes çdo ditë se vërtetë ti je i mirë🌟, se vërtetë ti bën vepra të mira🌟, se vërtetë ti e do të mirën për të tjerët🌟, se vërtetë zemra❤️ yte është e dëlirë dhe kërkon ti përshtatet rrjedhës së burimit të mirësisë 🙏 burimit të dashurisë ❤️, burimit të mirëqenies njerëzore.


Kur ti e merr me të mirë veten tënde të çmuar ti nuk ke vend për erësirën të kaplojë energjinë tënde, ti ndez dritat e gëzimit të vërtetë dhe ky gëzim prek zemrat ❤️e njerëzve afër teje, por ky gëzim i shpirtit tënd ka burim të pastër dhe mbjell shpresë te të tjerët se rruga e vetme është ajo e mirësisë se çdo rrugë tjetër është e gabuar. Bëni mirë pa marrë parasysh çfarë, edhe nëse askush nuk të vlerëson ti e di.


Kur ti e di ti e shpërblen pastaj veten me çdo lloj të mire, që dëshiron zemra yte dhe zemra❤️ yte do të shoh mirësinë e Zotit te çdo qenie njerëzore. Asnjëherë mos harroni të jeni mirënjohës për tiktakun e zemrës suaj sepse ajo asnjëherë nuk harron të punojë dhe vlerësojeni punën e saj të pandalur, pa asnjë pushim vetëm për ju deri sa të keni udhëtimin tuaj në këtë Planet. Jeni mirënjohës sepse është vlera më e lartë që mund të keni si qenie njerëzore, nëse nuk keni për çfarë të jeni mirënjohës jeni mirënjohës punëtorit më të çmuar brenda krahërorit tuaj qe vazhdimisht punon për ju- ZEMRËS SUAJ ❤️


PS: Nëse postimet e mia ju gëzojnë, ndani me të tjerët gëzoni edhe zemrat që kanë humbur shpresën, se ka shpresë për të mirën që e pret njerëzimin.


Që të bëheni anëtarë në Iam Power mund të klikoni këtu


0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌