top of page
2023.PNG

Ti dhe vetëm ti ke kontroll të plotë mbi mendimet dhe ndjenjat e tua.

Një mrekulli mund të ndodhë në jetën tuaj në 1 të dytë. Në fakt është një "mrekulli 1 e dytë".Unë personalisht e kam përjetuar këtë "1 mrekullinë e dytë" vite më parë. I pashë të tjerët të përjetojnë atë gjithashtu.Kur të ndodh kjo mrekulli, do të ndryshojë gjithçka për më mirë.Bota jote e jashtme (ajo që përjeton) do të bëhet më e mirë.


Më e rëndësishmja eshte bota juaj e brendshme, (si ju "ndiheni") do të bëhet menjëherë më mirë.Kjo "diçka" që ka munguar në jetën tënde do të zgjohet. Ju do të "gjeni" pjesën e humbur enigmë të jetës.Kur te përjetoni këtë mrekulli, dridhje juaj do të rritet në nivelet që nuk keni përjetuar kurrë më parë.


Kur kjo mrekulli të ndodhë në jetën tënde, ndërgjegjësimi yt, vetëdija jote e plotë e vetes tënde dhe e gjithë universi do të ndryshojë rrënjësisht. Vello që ka fshehur të vërtetën, do të hiqet, të paktën në një shkallë.Do ta "shihni" për herë të parë. Do ta "dish" për herë të parë.

Do ta kuptosh që ke "fjetur" gjithë jetën tënde sepse kjo mrekulli do të fillojë të të nxjerrë nga ekstazë që ke jetuar në të gjithë ekzistencën tënde.


Ju do të filloni të "zgjoheni".


Plus të gjitha kushtet, situata, ngjarjet, njerëzit dhe rrethanat që po përjetoni do të bëhen më të mira në çdo mënyrë. " Jeta " jote do të bëhet " magjike " dhe e mrekullueshme. Ju do të bëheni më "të suksesshëm", më të begatë, dhe të jetoni në më shumë bollëk.

Çdo ditë në çdo mënyrë ti dhe jeta jote do të bëhet më e mirë, më e mirë dhe më e mirë.


"Mrekullia 1 e dytë" është e thjeshtë, por jo e lehtë.


Mrekullia ndodh në momentin që zgjedh të marrësh përgjegjësi për gjithçka që ka ndodhur, po ndodh, dhe do të ndodhë në jetën tënde. pa justifikime, pa drejtuar gishtin, dhe pa fajësuar të tjerët. Ju zgjidhni se kurrë nuk keni qenë, kurrë nuk jeni dhe kurrë nuk do të jetë një "viktimë".Kur e "kupton" që ke krijuar gjithçka që po të ndodh, gjithçka do të ndryshojë për më mirë.


Ndërgjegjësimin që ti dhe vetëm ti je "shkaku" për gjithçka në jetën tënde do të bëjë gjithçka në botën tënde të brendshme dhe të jashtme në mënyrë magjike më të mirë në çdo aspekt.Ndoshta sot nuk mund të pranosh përgjegjësi për gjithçka në jetën tënde. Ndoshta sot ju mund të pranoni përgjegjësinë për vetëm një përqindje të vogël të gjërave që ndodhin në jetën tuaj.


Kjo është të paktën një hap.


Ndricimin totale, realizimi i vetes, paqja e brendshme, lumturia dhe gëzimi i përhershëm, vjen nga te diturit dhe përvoja e plotë dhe ndërgjegjësimi se ti je plotësisht përgjegjës dhe "shkaku" për gjithçka në jetën tënde.Ky realizim, ju sjell në dije, se ju dhe vetëm ju jeni përgjegjës, se si mendoni dhe si ndiheni në çdo moment në kohë. Ti dhe vetëm ti ke kontroll të plotë mbi mendimet dhe ndjenjat e tua.


Këto mendime dhe ndjenja janë çfarë, nga dridhje dhe frekuenca e tyre, krijojnë gjithçka që ke dhe do të përjetosh ndonjëherë, një mund të të bëjë të ndihesh keq nëse nuk i lejon.


Mendojeni këtë të vërtetë dhe filloni të përjetoni një botë të re.

Kevin Trudeau

266 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


doruntinelestrani
doruntinelestrani
Oct 23, 2021


Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page