top of page
2023.PNG

Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj"

Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj"

Çdo 10 ditë- WEBINAR ONLINE


Nga studimet dhe kërkimet e fundit Mimoza Thaqi gjeti disa informacione të fuqishme të cilat ajo beson se nëse i praktikoni çdo ditë në 80 ditët e ardhëshme do të ju Lirojnë plotësisht nga Limitimet e së Kaluarës dhe të jetuarit Potencialin tuaj të Plotë.


Çfarë do të mësoni:


 1. Çdo ditë ju do të keni ushtrime dhe praktika të ndryshme me të cilat do të gjurmoni gjithë jetën tuaj dhe do ti lironi një nga një pjesët që ju bllokojnë.

 2. Nëse po i bini potencialit tuaj, do të ndiheni të bllokuar. Dhe ndjenja e ngecjes shpesh ndjehet si vdekje. Prandaj po përdorim këtë term që ju të kuptoni se vërtetë duhet zgjuar.

 3. Ju në realitet i keni të gjitha që i dëshironi por është krijuar një mjegull e zezë të cilës ne do ti japim dritë në këtë trajnim dhe ju do të filloni ti shikoni mrekullitë që do të ju shfaqen.

 4. Thënia e së Vërtetës. ËShtë koha e ndershmërisë. Ju e dini se si ata thonë se e vërteta do të ju bëjë të lirë, por së pari do t'ju irritojë? Kjo nuk është plotësisht e saktë. Deklarimimë i mirë: e vërteta do t'julirojë, por sëpari do t'ju tmerrojë.

 5. Ku keni vdekur në jetën tuaj? Këto janë zona ku jeni më të zhgënjyer, të bezdisur, të dorëhequr ose të ngecur. Ju nuk mund ta ndryshoni jetën tuaj pa e pranuar më parë këtë tek vetja.

 6. Njohja e emocioneve të vetes. Vetë-ndërgjegjësimi-njohja e një ndjenje siç ndodh - është guri themelor i inteligjencës emocionale.

 7. Menaxhimi i emocioneve. Trajtimi i ndjenjave në mënyrë që ato të jenë të përshtatshme.

 8. Motivimi i vetvetes. Marshimi i emocioneve në shërbim të një qëllimi është thelbësor për t'i kushtuar vëmendje, për vetë-motivime dhe zotërim dhe për krijimtari.

 9. Njohja e emocioneve tek të tjerët. Ndjeshmëria është aftësia themelore e njerëzve.

 10. Trajtimi i marrëdhënieve. Arti i marrëdhënies është, në një pjesë të madhe, aftësi në menaxhimin e emocioneve tek të tjerët. Ndërsa lëshoni bagazhet tuaja emocionale dhe rrisni ndjeshmërinë tuaj duke lëshuar, ju natyrshëm zhvilloni një aftësi për tu lidhur më mirë me të tjerët.
PJESË E KËTIJ KURSI ËSHTË MËSIMI I METODËS SË LEJIMIT®Do të mësoni METODËN E LEJIMIT® që është një mjet i fuqishëm, unik dhe megjithatë shumë praktik që mund të përmirësojë ndjeshëm cilësinë dhe efektivitetin e jetës tuaj. Kjo metodë inovative e vetë hetimit mund t'ju ndihmojë të përjetoni gjithçka që besoni se jeta juaj duhet të përmbajë: më shumë para, marrëdhënie më të mira, mirëqenie fizike, sukses të përmirësuar në karrierë ose një kuptim të ri të qëllimit.

 1. Kjo mund të tingëllojë si një premtim i tepërt, por ne ju sigurojmë se nuk është kështu. METODA E LEJIMIT® është një teknikë transformuese e jetës dhe megjithatë është e lehtë për t'u përdorur. Është një sistem inovativ, origjinal që është testuar shkencërisht nga doktorë dhe studiues kryesorë në disa nga universitetet më të mira në BOTË, dhe megjithatë bazohet në disa nga sekretet më të lashta dhe të thella të botës.

 2. Teknika është verifikuar shkencërisht nga studiuesit e Harvardit, Columbia dhe Universitetit Shtetëror të New York-ut. Studiuesit kanë zbuluar se METODA E LEJIMIT® dallon shumë më tepër se pjesa tjetër për thjeshtësinë, efikasitetin, mungesën e koncepteve të diskutueshme dhe shpejtësinë e rezultateve".

 3. Këto studime zbuluan gjithashtu se individët që përdorin METODA E LEJIMIT® tregojnë ulje të ndjeshme të rrahjeve të zemrës dhe presionit diastolik të gjakut. Në lidhje me fitimin afatshkurtër dhe afatgjatë, gjetjet e përgjithshme sugjerojnë se ai është efektiv në promovimin dhe mirëmbajtjen e zvogëlimit të stresit disa muaj pas trajnimit.

Hulumtuar nga psikiatri i praktikuar i Associated Practising i Albert Einstein, dhe një ish-bashkëpunëtor i Albert Einstein, tha "Unë studiova TMETODA E LEJIMIT® . Ishte një përvojë pasuruese dhe iluminuese. Ofroi energji të re, spontanitet dhe depërtime të freskëta. Unë me gjithë zemër rekomandojeni këtë program kujtdo që është i interesuar të përmirësojë jetën e tij. "

Deri kohët e fundit. METODA E LEJIMIT® ishte në dispozicion vetëm për një numër të vogël të njerëzve përmes klasave private. Sidoqoftë, pas viteve të eksperimentimit kemi gjetur mënyra të reja për ta futur në mënyrë efektive në forma të ndryshme. Kështu që tani mund t'ju ftojmë të merrni pjesë në një nga aventurat me të vërtetë të jashtëzakonshme dhe fuqizuese të jetës - udhëtimin e vetë-kërkimit dhe vetë-zotërimit.

Si mund të jeni të sigurt që koha që kaloni për të mësuar dhe përdorur këtë teknikë do t'ju lejojë të krijoni llojet e ndryshimeve që dëshironi në jetën tuaj? Përgjigja është e thjeshtë. METODA E LEJIMIT® nuk është vetëm një grup idesh dhe teorish. Është teknologji praktike me të cilën ju mund të filloni të punoni sot për të prodhuar rezultate të drejtpërdrejta dhe të matshme në jetën tuaj.


METODA E LEJIMIT® është kaq efektive sepse funksionon direkt tek ju si instrumenti kryesor i ndryshimit. Nuk merret me efekte. Merret me kauzën. Nuk ju premton strategji që do të ndryshojnë mjedisin e jashtëm. Dhe sigurisht që nuk sugjeron që të përdorni manipulime, pa marrë parasysh sa me hollësi, për të ndryshuar sjelljen e dikujt tjetër.

Në vend të kësaj, ai i bën jehonë sugjerimit shumë të shëndoshë dhe praktik të psikologut të njohur Carl Jung, i cili tha 'nëse gjërat nuk shkojnë mirë në botë, diçka nuk është në rregull në mua. Prandaj, nëse jam i pjekur, së pari do të bëj vetëm veten time të drejtë ".

A janë gjërat që ndodhin përreth jush që po shkaktojnë shqetësime; apo eshte reagimi juaj ndaj tyre '

Nënprodukti i këtij ndryshimi të brendshëm megjithëse është një ndryshim masivisht i dukshëm i mjedisit të jashtëm. Energjia lind si energji - sapo të ndryshoni qenien tuaj të brendshme njerëzit dhe rrethanat ndryshojnë në përputhje me rrethanat. Këto ndryshime janë të prekshme dhe të provueshme menjëherë.


"Mos besoni asgjë që them, merrni atë për kontroll-HULUMTONI vetë, nuk kemi për qëllim që ju të flini më shumë por të zgjoheni dhe të kuptoni të vërtetën tuaj".


Trajnimi 80 Ditor ka Çmimin 297 Euro
Por duke marrë parsysh ekonominë do të bëjmë një ofertë speciale për ju:
Dhe ju do të përfitoni më shumë se vetëm kaq:
OFERTA SPECIALE:

Niveli 1 në Iam Power =97 Euro

Trajnimi 80 Ditor " Deklaroni Fuqine Tuaj"= 297 Euro

Ligji i Suksesit ne 16 Mësime 20 Euro

=414Euro

TË GJITHA NË TOTAL DO TI MERRNI PËR :

117 Euro

Aplikoni tani trajnimi ka filluar.... dhe ndiqni pjesen e pare sapo te kryeni pagesen dhe pjesa 2 me 9 Mars 2021 duke vazhduar me pjesët tjera cdo 10 ditë.


Ps. Anetaret aktual ne Iam Power kete trajnim e kane falas2,018 views4 comments

댓글 4개


Lirie Haxhimusa
Lirie Haxhimusa
2021년 3월 14일

Pershendetj

a eshte sot seminari i rradhes i dyti “ deklaro

좋아요
Lirie Haxhimusa
Lirie Haxhimusa
2021년 3월 14일
답글 상대:

Deklaroni fuqine tuaj?

좋아요

Amarilda Lile😇
Amarilda Lile😇
2021년 3월 10일

faleminderit shume 🤗

좋아요

doruntinelestrani
doruntinelestrani
2021년 3월 04일

Faliminderit qe qdo her jeni me ne

좋아요
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page