top of page
2023.PNG

Trajnimi Për Biznes /Filloni 2021 me Synim.

KURS 6 MUJOR VETË MËSIM- MATERIAL DIXHITAL


ORGANIZIMI I KURSIT:

 1. Ky kurs do të jetë i ndarë në 6 muaj, është kurs dixhital ku i gjithë materiali ju jepet në formën dixhitale menjëherë dhe ju çdo muaj do të studioni njërin nga trajnimet- Vetë-Mësim.

 2. Trajnimet i keni në Posedim të Përhershëm.

 3. Në fund të 6 mujorit, përfundoni testimin dhe pajiseni me Certificate of Excellence.

 4. Gjeneroni miliona do ta ndiqni live në ZOOM me 28 Dhjetor ( dhe videot do ti keni posedim të përhershëm)

 5. Biznesi Fillestar, STARTUP (do ta ndiqni live në ZOOM-nga 4 Janar 2021 çdo javë ( dhe videot do ti keni posedim të përhershëm)

 6. Anëtarët e Nivelit 1 nëse e marrin këtë trajnim fitojnel Nivelin 2 Falas.

 7. Anëtarët e Nivelit 2 nëse e marrin këtë trajnim fitojnel Nivelin 3 Falas.

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:


 1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

 2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

 3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

 4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

 5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.
253 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page