top of page
2023.PNG

Trajnimi per Trajner-Motivues eshte vendimi me i rendesishem qe kam marre deri me tani.

Trajnimi per Trajner-Motivues eshte vendimi me i rendesishem qe kam marre deri me tani. Sot eshte trajnimi nr 2 dhe jam shume e emocionuar qe do te takohemi perseri. Videot qe mi derguat me kane bere njeriun me te lumtur ne bote. Vetem nga nje trajnim ju e liruat veten qe te krijoni videon e pare dhe ate ne nje forme shume profesionale, por cfare do te ndodh me ju pas 6 trajnimeve apo pas disa viteve qe do te jemi vazhdimisht ne mastermendje te perkrahjes dhe ritjes suaj-ku nuk do te ndalojne takimet tona si online edhe live?

Shihemi sot ne ora 2 per mesime tjera te cmuara.

Linkun e Zoom e gjeni te webfaqja e cila eshte per trajnimin per trajner.

Shihemi ne Suksese

Mimoza Thaqi
99 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page